Ahoj,
jezdím rád a tak 2 roky už docela i často. Mám následující problém - spodek cyklistické kraťasy OK (super věc), ale vršek je problém. Jezdím zatím v bavlněném triku a to je utrpení. Rád bych něco co se nepropotí a odvádí pot. Ale - vážím 113 kg, mám "bříško" a naprosto nesnáším kolem něj obepnutý věci. Prostě je mi to nepříjemný, stahuje mne to a taky to blbě vypadá. Poraďte mi prosím nějaký obchod či výrobce, který vyrábí dresy či trika pro cykloturisty, ale volná, obří!!!!! zatím jsem nanic takového nenarazil. Díky.
Jak psal CKP...existuji volne dresy...a myslim, ze jsou i obr.
Pokavad si vyberes nejaky volnejsi dres, asi by stalo za uvahu pod nej koupit neco funkcniho (Moira...), aby jsi zustal alespon trosku suchej...Ono, kdyz se pak zpotis a fokne ti pod ten volny dres vetrik...udela to docela neplechu.
Už nevím, možná ne. Tak to udělám. Ale problém - budu muset znova zadat hodnotu obvodu kola a to už nevím kolik je (nastavovali mi to v obchodě). Mám 20 rám cross kolo Author. Kolik mám zadat?
Tak mluvíš o triku nebo o obvodu kola? Zadej tak 2170 - 2180 mm, podle rozměru pláště, nebo sem napiš ten rozměr a pokusím se Ti to říct ještě přesněji, ale až zítra.
Dobrej ulet:-)
Já si koupil stan a je mi tak akorát. Takže tak. B-)
:-)) A padne ti jako usity:-) Jen ty rukavky jsou moc velke:-)
Doporučuju zhubnout a hned bude výběr :-)
To je ZASE rada nad zlato...
Ale je dobrá, a funguje.
jo, jenže zhubnout je podstatně složitější, než vykoumat xxl dres, ve kterém člověk může jezdit, třeba při tom hubnutí ;o)
Tady mas inspiraci.
http://www.acoma.cz/galerie/2007/03...
Tos mu ale vybrala hezkou fotku :o)))
Nebo si konečně začala retušovat ty měkké tkáně?!?
řešil jsem to samé... prošel jsem 5 největších pražských cykloobchodů, nespočet sportovních obchodů v nákupních střediscích a nakonec jsem sehnal cyklodres zn. Nike velikosti XXL ... není mi ani upnutý, ani neplandá, prostě akorát ... v rámci možností to nevypadá úplně blbě, jediná nevýhoda je jeho délka ... zkrátka a dobře, pro "otylé" sportovce jako jsme mi dva se na míru nic nedělá, takže lze jen sehnat pro "velké" a smířit se s délkou, ničemu nevadí, holt to jen nevypadá tak dobře :o)))
čistě pro pobavení .. mám pocit, že sposta firem vyrábí funkční cyklodresy jen na chrty, třeba od fy. Specialized jsem jejich dres velikosti L (větší NIKDE neměli) nepřetáhl ani přes hrudník.
A co mas na tom hrudniku, ze ti to neslo?:-)
cosi, co kdysi bývalo svalstvem, dnes nevím jak to nazvat (v roce 1997 jsem měl míry 130-58-65), nicméně dnes mám přes hrudník cca. 100-105, t.j. jako v pase, takže když to nešlo přes hrudník, na břichu už by to nešlo tuplem :((((
130-58-65...tys kojil, ne?:-)
ne, dlabal steaky, pil proteinove drinky a hlavne se vubec neziniroval v jidle ... to vse v kombinaci s min. 3 hodinami denne sportu, od posilovny 3x tydne, plavani 3x tydne, lehke atletiky, hokeje atd. atd. .... jo jo, kde jsou ty casy :((
To ja delal furt a nic...:-))))
já sportoval už odmala, tak asi tělo mělo základ ... vyhrabal jsem stařičkou fotku ze školy v přírodě na gymplu, z roku 1994 .... to mi bylo 14 a v té době jsem cirka začínal i se silovými sporty (ale to byl skutečně začátek, ještě to není pořádně vidět) ... i tak to myslím mluví za vše (jsem ten v černých plavkách co vesluje)
http://www.sweb.cz/matej.h/image/1994.jpg
Toz to ja taky...a furt nic:-)
to je holt asi dané genetikou a ranným vývojem ... od té doby, co jsem dělal silové sporty mám zase problémy s nadváhou, za to co má Jarda (to jest sežere co chce a stejně je jak lunt) bych dal já nevím co ... dnes kromě nadváhy v podobě podkožního tuku bojuji i s množstvím zvadlého svalstva ... a věř mi, tuky se shodíš snáze než "zešťíhlíš" povadlé mohutné svalstvo ... pak to dopadá tak, že máš větší prsa než manželka a to je hnus, není o co stát :((((
No...a ja se snazil byt od zacatku tak akorad:-)))
To je někde v Pikovicích? oblíbení místo školních výletů ?
jo, to už si nepamatuji, je to takřka 14 let ... tady jsou ostatní z té akce, tak jestli to poznáš ..
http://budanka.thoma.cz/fotky/jaro_1994.html
.. ale Pikovice mi zní povědomě, asi to bude ono ...
Co jsou ty další míry, pas a boky? Nebo biceps a stehno?
hrudnik-pas-boky
tiež mi priniesli XXL, je to na štítku, ale skutočná veľkosť je tak L, tak pozor na objednávku cez pole
přesně tak to je, většina "XXL" u cyklodresů je tak "L"ko v normální konfekci ;O((
Cyklodresy šije Cycloschein a pokud vím, zasílá i na dobírku, resp. zasílal.
Dělá jak volná trika - z coolmaxu a jsou dobrý, tak i přiléhavější dresy, ale ty mám pocit jen dámský.
Koukni sem http://www.cycloschein.cz/
Mám od nich pár věcí a naprostá spokojenost. Nějaké věci od nich má i můj kamarád s váhou téměř 130 kg a také v pohodě.
Vlastním vše o čem píšeš.Hodně kil,velké břicho a na rozdíl od tebe i velký volný dres od firmy Kalas ve velikosti xxxl.Je to česká firma a tak myslím že by jsi měl něco sehnat.
o dresu od Kalaše jsem také nejprve uvažoval, byl to můj jasný favorit, ale nepodařilo se mi v Praze v kamenném krámu sehnat větší než Lko (což odpovídá XXL u Spešla), takže jsem to vzdal, po Netu to fakt neobjednám, to bych si nejspíš naběhl
Výrobce V rider dělá volná trika a v tady už několikrát zatracovanám Lidlu je občas mají také.
Mrkni sem - tenhle dres mají i v XXXL:
http://www.zemebajku.cz/good.php?goodId:858...