Zdar všichni cyklisti, dělám takový malý marketingový průzkum, kdyby se vyráběla klíčenka, přívešek s textem, určený právě pro milovníky cyklistiky, co byste tam chtěli mit napsáno ?
Dik
Ditek
Obrazek kotoucovky nebo velky pily, napis zadny.
Já bych byl pro ten kotouč jako wewerka, ta pila by mohla trhat kapsy. A nápis - jednoznačně "jsi jednička, áji :-)".
Žádná klíčenka, žádný přívešek - zbytečný krám navíc...
Napisy vem cert, ale mohla by mit treba na obvodu centrovaci klic :] ... nebo neco podobne sikovneho. Klicenky prakticky nepouzivam, abych je ssebou tahal, museji byt necim uzitecne. Takze mam na klicich treba malou LED baterecku... ale kus neceho s nejakym napisem? K cemu?
:)
Ale centr klíš se dá pověsit na klíče :-) To už existuje
Jasne ze existuje, ale neni to pak klicenka pouzitelna jako centrklic, ale centrklic pouzitelnej jako klicenka, a o tom ten pruzkum asi neni :) ...
no joo, uz mlcim.
na klice se da povesit tolik ruznejch veci, ze vymyslet extra klicenky je uplna blbost.
ja bych potreboval takovou klicenku, ktera by na pisknuti sama pribehla.
Mě by stačila taková ta, jak se kdysi vyráběli, že si zapískal v jeden tón a klíče se ozvaly. Jenže už jsem to léta neviděl. Kdyby jo, tak okamžitě kupuju několik. Neviděl jste to někdo?
Presne tu jsem mel a myslel jsem si, ze technologie udelaly skok dopredu a nekdo ty klicenky nauci i behat :-) . Ovsem mam obavy, ze se jednalo o modni vlnu, byt s praktickym podtextem a odpovidaci klicenky lezi zapomenuty v prachu dejin.
tady se vytahuji, ze ji maji:
http://www.velapraha.cz/slist.php?katID=75&...
Myslíš to "přívěšek pískací" ?
To si spíš myslím, že bude pískat, ne reagovat na pískání. Taky tam mají přívěsek chechtající a taky přívěsek mluvící, takže z toho odvozuji, že to prostě bude gumový pískací :o(
Tak tu jsem doma našel. Jmenuje se to Echo Bi-Bi Chain, stáří asi 25 let. Je na 2 baterky, které nemám, velikost asi jako do cyklocompu, ale placatější. Můžu věnovat.
Mám ještě jednu, koupenou asi před 10 lety od Conrada, ta má navíc baterku a laser, stála 700Kč. Tekrát jsem chtěl ten laser a nemohl jsem ho nikde jinde sehnat. Tu ale nedám.
Klíčenku jsem si teď objednával od RB. Je to to jejich vyfrézované logo. Mi se líbí moc a k RBesu to bude aspoň stylové.
Možných motivů je mnoho, některé jsou zde již zmíněné. Takový brzdový kotouč, mini-model kola, přilbička apod. Ale to podstatné je myslím materiál. Tzn. když to bude vážit minimum, i včetně kroužku na klíče, tak by to ocenili i praví bikeři. Tzn. váhu klíčů jako takových nesníží a vozit je s sebou musí (aby se dostali domů, že ano :o)), ale kdyby ten přívěšek včetně kroužku vážil méně než ten samotný ocelový kroužek na klíče co teď mají, proč ne :o)) .... takže titan ??
mám také menší dotaz - neviděli jste nějaký přívěsek, který by byl už v prodeji? Nejlépe ve tvaru kola, nebo nějakých komponent?? (třeba miniaturní vypletené kolo??)
Prasklo mi vodici kolecko v raminku prehazovacky - asi tretina je pryc, zbytek i s dirou na lozisko zustal. Koupil jsem nove (95Kc), to torzo jsem si dal s malou snurkou na klice... jen tak z okamziteho napadu. A asi to tam necham, zacalo se mi to libit. :))
Já bych chtěl malinkej model odpružené vidlice ( Marzzochi), kterej by opravdu pružil..třeba na systému propisky, to neni tak náročny ani těžky na konstrukci..to bych si koupil..to by se me líbilo..:)
A co třeba tohle ;-) http://www.conrad.cz/hlidac-vzdalenosti-ditete...+dp101582/
Tak to je LUXUSNÍ !!! Hned objednávám 3 kousky, dva dám manželce pro psy, a jeden jí nenápadně strčím do kabelky, aby mi pořád nezdrhala neznámo kam :o)))))))))))))
Tu kabelku bych pro vlastní klid vynechala :o)))
Ale taky jsem už objednala - kdo byl v Kralovicích asi snadno uhádne, kdo to dostane k Vánocům :o)))
Až ti to dorazí, že budeš tak hodná a otestuješ jakou vzdálenost to ustojí. Docela by mě tahle drobnost zajímala a na webu jsem se ji nedozvěděl.
Já doufám, že to obsáhne vzdálenost Horažďovice - Sušice :o)))
Ale bez legrace - to víš že to testnu. První zkouška bude klasika test zastínění - z garáže v suterénu do bytu v prvním patře a pak v práci z garáží v -2.
A tady přesně opačné použití ;-)))
http://www.conrad.cz/hlidac-priblizeni-pro-deti...+dp101583/