tak jsem se těšil, že bylo založeno na pěkný plamen (flame), protože se mi nastavily malý písmenka, a ještě k tomu takhle zvečera... zkrátka jsem četl "Kola Fuj!". tak se omlouvám, z toho nic nebude, jezdil jsem pouze na Pionýru, a teď nově na Superioru.
No taky me to nejdriv napadlo...."i" je vlastne takovej malej otocenej "!":-)
Hypermarkeťáky se řešej jinde ... :-)
Znám je jen teoreticky, teď jsem koukal po jejich fullech v Bikeranchi, nicméně zrovna oni je už přestali dovážet a vyprodávají zbytky - prý na moři shořela loď včetně jejich zásilky fuji, mají údajně škodu 3 milióny a budou se soudit o náhradu škody.
Kolo Fuji vlastním,a jsem moc spokojená. Mám ho 3 roky,a zatím žádná velká oprava,jen výměna řetězu,je lehoučké.
Na tvuj nekonkretni dotaz nekonkrtni odpoved :o)
Jako znacka jsou Fuji zavedena firma, jejich spickovy modely ridili pred lety i mistri sveta v XC. Ale tohle se da rict skoro o kazdy firme, takze vic ti bez konkretni informace nerekne asi nikdo vic. Jako obvykle- vyrabi vsechno od detskych kol pres naprosty plecky az po spickovy stroje.
Vašku, neznáš jejich w. stránky?
Ď.
Pavel
Ten Thrill LTX vypadá dost super. Ale hádám, že zatímco v US stojí na naše něco málo přes šedesát, tady do Evropy to půjdy tak za 8-9 pětek :o((
http://www.fujibikes.com/2007/images/bikes...
hoj Vasku,
vim ze je to dlouha doba od teto diskuze o kolech FUJI ale chci se te zeptat na dve konkretni kola od teto znacky jedna se o FUJI NEVADA1.0 NEBO mt fuji pro nejse zadny narocny jezdec budu se pohybovat po stezkach a obcas zamirim do lesa co si o tom myslis a ktere by jsi mi doporucil nemam zadne velke zkusenosti
Netusim, co po kole chces, ale pochopitelne ze na nenarocne jezdeni bude stacit naprosta vetsina kol. Vubec neznam cenu techhle 2 modelu, tak tezko rict, co si o nich myslim :o) Kazdopadne sis vybral 2 kola v naprosto rozdilnem osazeni a s obrovskym rozdilem v cene.To prvni je zhruba kolo v cene zrejme od 15 tis. Kc, tema MTB za 15tkc se tu resilo milionkrat, pouzij vyhledavani nahore na strance. A o modelu MT Fuji Pro si myslim, ze pouzili snad docela kvalitni noname karbonovy ram z Taiwanu a osadili ho vidlici a komponenty rekneme z lepsiho stredu kvality.