Existují ještě stránky cyklistiky Krnov (cyklistikakrnov.com)??? Nemůžu je nikde najít nebo spustit. Díky.
Asi takhle...
Máme web u Pípni a free verzi, a protože se v poslední době návštevnost vyšplhala nad 600 lidí za den tak přestal stačil traffic limit. No a Pípni nám stopla jak FTP, tak bohužel i zastavila web.
Web by měl zase fungovat od 1. Dubna.
A protože současný stav je už takový, že free verze již nestačí, tak v nejbližší době přecházíme na placený hosting, a tím by se měli vyřešit všechny problémy s dostupností, aktualizací,...
Omlovám se tím a doufám, že budete náš web navštěvovat i nadále.
Děkuji
Ze jsi vubec sel na pipni:-) Kde kdo na nej nadava:-)
Ze začátku to stačilo, výpadky a nefunkčnost FTP byla jen občas, ale od posledního čtvrtletí minulého roku to šlo s Pípni z kopce. Nadával jsem, nadával, ale nějak mě neslyšely...
Ale ted to bude už všechno v pohodě...
Hele, co máš proti pípni?!? Já tam mám web od začátku a docela v poho. Teda až na loňské posilování serverů, kdy byl 3denní výpadek, což neunesla moje nervová soustava a přešla jsem z free na placený. Jen jsem ale uzavřela smlouvu a servery byly posíleny, přišla od nich nabídka na hosting za poloviční ceny :o)))
No, trpaslíka si radši nezasadím :o)))
A pak te ufiknou az budes mit velkou navstevnost:-)
no když si vzpomenu, že v prosinci byla dostupnost 50% ,...
Mě žádný poloviční ceny bohužel nenabídli, nevím ani jestli jsem by to po těch zkušenostech s nima vzal...
To je teda chovani. Stacila by trapna stranka upozornujuci, ze uzivatel prekrocil limit.
No prave kvuli tomu me lidi od pipani odradili. Dobra podpora proste na free asi nikda nebude... Radsi dam petikilo za rok a budu v pohode...navic mam podporu, ktera opravdu funguje a nekolikrat pomohla...
Pětikilo je asi málo, možná pro menší web, ale ten náš je už celkem obsáhlý...
A kolik potrebujes prostoru?
Jinak na dostupnost se podivej tady....http://mereni.kyblsoft.cz/placene/ceske
Já budu mít SvetHostingu.cz, prostor budu mít 1GB, ale stačil by i zatím 500MB
No vidis...tak se treba podivej na Savanu...
Těžko říct, který je lepší jestli Savana nebo Světhostingu, to asi pozná jen odborník.
Odbornik ne...:-)))
Na Savane jsem ja a maximalni spokojenost...hlavne s podporou....jsou docela fofr a prijemni. Ale na svetehostingu je tusim kolega s outdoorforum.cz a co jsem se s nim tak bavil, tak je taky spokojenej....takze bych se toho nebal. Samozrejme se tu bavime o tech levnejsich host. Kdyz si priplatis, budou tomu odpovidat asi i sluzby...:-)
Tak Wewe napiš, že to jsou Z....
Dal bych je na black list, XINDL jeden pipaci :o)))
no u mě již jsou
Na jednu stranu jsou to z..., ale na druhou stranu je chapu. Zakaznik, platici 30kc mesicne, neni zadny zisk. Takze vynechani podpory, caste vypadky, nedostupnost dns a podobne featury jako omezeni/shapnuti stranek je pomerne normalni.
Za 150,- mesicne uz se necha najit dobry hosting s podporou.
Jinak pipni maji hodne dobry administracni system, kterym pak odpada hodne rucni prace. Delala jsem u ISP a takovy system nam hodne chybel, prkotiny ohledne webu jsem mela na stole kazdy den a bylo to dost otravne.
A co teba zminena Savana nebo Station...za mesic chteji cca 50Kc s plnou a dobrou podporou... Myslim, ze zrovna tyhle dva host. se snazi vyjit vstric nam "setrilkum":-) Ja jsem u obou a maximalni spokojenost.
Ja nevim, tohle osobne uz davno neresim. Mam 3 domeny a hosting zdarma.
Njn....to jsou ty vyvoleny:-)
Ne, to jsou pouze znami.
NJN...a vovovo tom to je:-) Ty mas zname, ty jsi ma znama....priste se ozvu:-)
Takhle to nefunguje :)
Sakraaaa:-) Fungujeee...jen to vokecavas:-) Ale co...ja uz hostuju:-)
Hele, to už by se opakovala a to by teda bylo dóoooost trapný. Wewe zná i jiná slovíčka :o)))
tak už mi to konečně pustilil
http://www.cyklistikakrnov.com