Ahoj všem.
Začíná být léto a já mám nějaké peníze nanové kolo. Není to moc cca 15k ale stačit by to na nějakej základ mohlo.
Vybral jsem si toto kolo
http://www.cykloexpert.cz/vyprodeje/detail/4265145
Co na něj říkáte. Stojí 13k takže mě ještě zbyde na vybavení.
Díky za vaše názory, rady a připomínky
Možná by stálo za to říc, po jakejch cestách a kolik toho chceš najezdit. Komponenty DEORE jsou OK takže to bude řadit, ALIVIO budiž, MX2 - bude i trochu brzdit, vidlici neznám, všechno ostatní je pouze o životnosti, hmotnosti, preciznosti. Ty pláště nevím, ja jezdím WTB-RAPTORY a myslím že v terénu se nadřeš stejně. Jo a to sedlo jezdím taky ale to je hodně osobní záležitost. Když přidáš nejaké další informace, dá se ještě to hodnocení upřesnit.
Ta vidlice byla svyho casu docela dobra. Ale cely je to takovy lakadlo, ze jde jako o model roku 2006 a ze je to slevneny ze skoro 20 tisic. S touhle vidlici se jedna o model cca z roku 2003, jestli stal tehdy tech zminenych 20 tis. je mozny, ale od te doby sla kola cenove slusne dolu. Zkratka nejde o plecku, ale o 4 roky staryho (a trosku uz i zastaralyho) "lezaka", co ho prodavaji za docela hodne penez, o zadnou vyhodnou akci fakt nejde. Srovnatelny kola se prodavaji v akcich uz i levneji, analogicky za 13 tisic se da najit uz i neco lepsiho.