O hodinu delší den a k tomu takový počasí :-).
Za sobotu jsem 3 x zmoknul, včera to nemělo chybu. Jo - taky jsem chytnul první dvě žihadla - v pátek jsem totiž zaregistroval, že v Říčanech kvetou meruňky. Včely na nich ale nebyly. No a včera jsem se vracel z Vožicka a koukám, u lesa snad dvacet úlů. Tak jsem tam sjel, že se podívám, jestli ty včelky žijou. Žily, byly na těch vchodech do domečků, ale zdálo se mi, že se moc nehejbaj. Tak jsem ji pár popostrčil - a začal rachot - jedno žihadlo jsem chytnul do prstu a druhý při taktickém ústupu do pravý tváře. Nicméně můžu potvrdit, že včeličky žijou a jsou děsně hbitý :-).
Hlavně že kecky zůstaly suchý.
Pockej, pockej, pockej...on se prehazoval cas? Uf. A to znamena, ze uz jsem mel byt v praci nebo jeste muzu hodinu lenosit?:-)
to uz jsi mel byt hodinu v praci ;)))
Ty voeee:-)))) No nemel, delam od kdy chci, ale obesel jsem vsechny budiky v baraku a na kazdem je neco jineho:-)
http://www.presnycas.cz/
Tak v pohodeee...on mi to pretentoval i Bill na oknech:-) To me nenapadlo:-)))))
Ale bacha na to. Pokud bys měl na počítači nastavení regionu na U.S., tak je to ještě jinak. Letos totiž v USA změnili data přechodu na letni a zimni čas, v celku o měsic (2 týdny na jaře, 2 na podzim) z důvodu nové energetické regulace (tzn. že za ten měsíc ročně ušetří strašně moc elektřiny, protože se bude později zapínat a dříve vypínat např. veřejné osvětlení apod.) Docela komedie, co ? :o))
Neboooj...uz jsem v obraze...na tom webu mi to napsalo, kolik je v Inverness hodin....no a ja jsem cca 25 mil na vychod, tak si k tomu prictu nejakou sekundu a jsem na presnem case:-))))
No ja si taky nebyl jistej jestli Bill ten cas zmenil jak ma byt. www.aktualipresnycas.cz mi to poresilo .. taky jsem se juknul na dalsi weby takze ted jsme byl v klidu a sel jsem zas spaaat
Jj, tohle téma platí i pro dnešek :-( včera nádhera a dnes? no škoda mluvit :-( dneska ani ty fčely asi nejsou venku a spěj :-)
Taky mě to včera vytáhlo. Právě kvetou trnky a špendlíky a kráááásně voní. Tedy včera voněly, jestli i dneska, to nevím. A včeličky byly taky, ale z dálky se jim vyhýbám. Mám s nimi nepříjemné zkušenosti. 8-(