Tahle otázka se vám asi bude zdát nenormální, ale já prostě ten problém mám: když si musím odskočit (naposled včera), tak i přes nadměrnou opatrnost nakonec zjistím, že stejně mám na tretrách pár kapek. A to se vždycky nejdřív obrátím po větru (proti větru se čurat nedá, to dá rozum), nohy dám od sebe, co se dá, i se tak vypoulím dopředu...a stejně je výsledek pořád stejný, dokonce i za úplnýho bezvětří.
Nedá se říct, že by mi to nějak extra vadilo, ale zajímá mě, jestli jsem zas jenom já takhle problematickej, nebo mám někde někoho spřízněnýho :-)))
At klepes, jak klepes...posledni kapka vzdy kapne do slipu:-) Tak si z toho nic nedelej. Tretra uschne.
Existuje zaručený způsob. Musíš najít nejbližší strom/sloup a o ten se v řádném předklonu jednou rukou opřít. Je to sice makačka se takhle udržet, ale funguje to :o)))))
Jo, a případně ten strom může ještě vyrůstat ze srázu. Tzn špičkami na kraj srázu, nohy hezky od sebe, předklonit se a opřít se o strom, který vyrůstá ze srázu cca. tak 1m před tebou a ideálně alespoň 1,5m pod tebou a je to. Poté již stačí si přivolat někoho na pomoc, aby tě zase vytáhl zpátky (přeci jen, spadnout do té čerstvě pohnojené zeminy na srázu pod sebou není ideální zakončení) a nezapomenout na vlhčené hygienické ubrousky.
A nebo prostě pořádně chrtit, abys všechny dostupné tekutiny vypotil a s močením si počkat až po točeném v hospůdce po dojezdu :o)))
A v nejlepsim se otoci vitr.. :o)
Budeme tady taky řešit jak to udělat, když se na výletě potřebuješ vysr.. ? :-))
No...poseres si tretry no. V nejhorsim si je pokapes jeste zepredu:-)
čekala jsem, že se bude ptát žena :-) no, neporadím Ti :-)
Z toho mi vyplývá, že podobný problém mají i dámy - to bych tedy neočekával :-).
V tom případě nechápu, jak mi tady výše radí Zden42 - jít do podřepu ... :-)))
Ty snad nevíš, že se děvčatům říká "křivochcalky"? Nejlépe se to pozoruje u miminek - holčiček. Když je ležící vybalíš z plenek, čůrají si "křivě" na nožičky. To rozbalené mimino - kluk má daleko přesnější trefu. 8-)))
Tys na to kapla.....Aj ma cosi kriveho:-)
Myslíš pohled?:-))
Myslis, ze kouka jinam nez kam cura? Nebo ze by nase prirozeni melo neco spolecneho s pohlednici?
Ne, je to obvyklý slovní spojení z detektivek - křivej pohled.:-)
:-) Jo taaak....Colombo:-))))))
Jeste me napadlo, ze by mohl vozit bazanta:-)
taky mě to trochu trápí :-) Jenže v tom podřepu ty nohy až tak moc od sebe nedáš :-)))
Hlavne kontrolujte kam curate:-) Pred tydnem jsme byli v horach a Kamco potrebovala. Tak zasedla cinila. Jenze zapomela ze je v kopci a pod sebou mela batoh. Ne ze bych asistoval, ale byl jsem nablizku. Nebyt me, ma batoh plnej:-)
Radka sebou vozi spoustu pytliku, treba bys jeden mohl zuzitkovat na tyhle ucely :)))
Myslíš, že si kvůli tomu Ai schválně nechá udělat vývod ? ;-)
Pak je ještě jedna možnost, "pampersky" pro inkontinentní, to už ho nemusí vyndavat vůbec a nervovat se s nějakým mířením, že ? ;-)
Nekde jsem videl takove ty cestovni zachudky. Je to mala kapsa, naplnena cimsi. Mas k tomu dva adaptery...pro pany a pro damy. No a curdis do te hmoty. A kdyz se vycurdis, das to do batohu a pokracujes:-) Prej to nepachne, je z toho nejakej rosol, takze to ani netece. Doporucuji to do autobusu. Tak jsem tak premyslel, jak by na me koukal spolucestujici, kdyz bych si to na nejakem linkaci vybalil:-))))
Hele Ai, nevymýšlíš si? Hubneš od 1. února a už si vidíš na tretry? Nemáš jen špinavý brejle? B-)
:-)))
Tak jsem si stoupnul a můžu odpovědně prohlásit, že si vidím na boty :-)))
Dohlídneš až ke dveřím pod věšák?!? Tak v tom případě k očaři nemusíš :o)))
:-) To me rozesmalo:-)))