Já, Marek Spurný Vás srdečně zvu na první ročník tohoto devíti-deního cykloturistického putování napříč Olomouckým krajem, které se uskuteční ve dnech 30 června až 8 července 2007. V loňském roce jsem organizoval akci: NA KOLE NAPŘÍČ ČR z Frýdku-Místku do Jindřichova Hradce, kterého se zúčastnilo 5 zájemců z různých kout naší země. Letošní ročník pod názvem Hanácké kolečko je určeno zejména na poznavání památek a přírodních zajímavostí v kraji. Jeho kratší etapy jsou tak vhodné úplně pro každého. V době psaní tohoto textu je již zaregistrováno 6 zájemců (5 z minula) a to 4 muži a 2 ženy. Pokud tedy chcete zažít hodně dobrodružství v partě bezva lidí, přidejte se k nám. Spokojenost zaručena. Těšíme se na Vás. Více informací na www.bikeserver.cz
Hmm, docela zajímavý.
Docela velmi zajímavá šance projet pro mě neznámá místa Olomoucka. Pokud a to asi budu mít volno, pojedu s manželkou Katkou a s naší dcerkou Romčou v přívěsném vozíku.
Jste samozřejmě vítáni. Všechny etapy jsou vhodné i pro přívěsné vozíky. V současné době je nás 8 zaregistrováno a určitě stejný počet pojede bez registrace.
Napiš mě na e-mail ještě tu adresu té diskuze. Dík
Využijte posledních 6-ti dnů na registraci pro tuto akci. Akce bude opravdu zajímavá. Kdo nevyzkouší, neuvěří. Aktuální počet zaregistrovaných je 12 (4 muži a 8 žen).
pošli mi své číslo na 608344726, nemůžu ještě říct, jestli se zúčastním. Jsem ze Šternberka a otázka zní. Jaké terény uvažuješ. Protože moje kolo je spíš silnička. Zatím ještě nevím, zda potvrdím účast. Bude to asi dost těsny. Ale vidím to jako reálny asi tak z šedesáti procent.
Vítr v zádech Mio
no to bude teda fest těsný. vzhledem k tomu že se akce konala ve dnech 30 června až 8 července 2007. Jestli máš stroj času tak dej vědět bohatě se ti odměním :-)
To je tím sluníčkem dneska