Chtěl bych se zeptat, jestli je mezi vámi nejaký blázen, který má na beranech řazení z horala. Mě na silnici vadí jen to řazení na rámu a vzhledem k tomu, že při jízdě mám většinou ruce nahoře, tak se mi nezdá ani řazení v brzdách jako ideální, ikdyž musím přiznat, že jsem s ním ještě nejel. Čeká mě letos výměna dost komponentů, tak zvažuju tuto možnost. Dík za reakce
Jestli by ti to vyhovovalo, tak bud klidne blaznem a porid si to :o) Pokud se drzis za berany vicemene jenom nahore, nezkousel jsi popremyslet i o variante rovnych riditek? Mel bys tak jistejsi uchop za sirsi riditka a v dosahu jak radici, tak i brzdovy paky, na ktery bys v pripade nutnosti skocil urcite rychleji, nez kdybys musel prehmatavat jak na beranech z horniho uchopu. Bezne to takhle maji tzv. fitness kola.
Razeni integrovany v brzdovych pakach je na silnici fajn, urcite si to vyzkousej, nez budes nakupovat cokoliv jinyho. Jenom clovek jezdi na kole mnohem vic natazenej, kdyz se drzi za paky.
Taky jsem uvažoval rovný řidítka a rohy, jenže já ty berany využívám, jen nejsem závodník a pokud nespěchám, což je většinou:-), tak si nemačkám pupek a držím se nahoře. Ale asi si nejdřív vyzkouším to řazení v brzdách a možná skrátím představec.