Což takhle dát zase nějáký noční dobrodrůžo typu Okoř? Počasí ma být pěkný....
Ja myslim, ze bys nemel michat dohromady turisticke akce spolu s protestni akci.
Maximalne si dame jedno U Koni po konci cyklojizdy, ale spousta z nas odmita protestovat. Proste tohle neni dobry napad.
Ja jsem nechtel jit protestovat, ja jsem se tam chtel setkat..
Tak ted nevim, protoze protestovat mne nebavi. Ja myslel ze poznam osobne pana medveda a mozna i jiny novy lidi. Tak asi nic
Klidne prijed, v tom ti nic nebrani. Ale kombinace dvou rozdilnych typu akci se mi prici.
Navic ani nevime, kde a hlavne kdy bude konec akce.
Jestli se ti Okor libila, tak muzeme udelat opacko treba pristi tyden.
Jasně že přijeď, Okoř si můžeš pak střihnout s lidma od koní dál Co řiká Wewe moc nechápu, cyklojízda není tak organizovaná, že by se na každý křižovatce lidi přepočítávali :o)))
Sami se odpojujeme běžně v průběhu jízdy, protože většinou se končí někde na druhým konci Prahy než bydlíme.
Dneska na mě zase sáhlo jaro, joj já bych tak jela, ale zapomněla jsem a na zítřek máme na večer domluvený kamarády na večeři. Tak na mě čeká až ta velká dubnová cyklojízda. Tak aspoň tímto všechny pozdravuju.
Nejde o pocitani nebo organizaci. Treba takovy mgt s cyklojizdou nesouhlasi, ale na Okor by urcite jel. Mozna dorazi na sraz u kostela, ale rozhodne s nama nepojede.
Ani nevime v kolik se skonci a je myslim docela slusnost to dojet az do konce. Proste se mi mix dvou ruznych akci nelibi.
V jeden den taky nechodis do divadla a pak do kina :)
Mam pocit ze mgt rikal, ze je cely tyden na sluzebce, takze asi urcite nedorazi. Co se me tyce, ja dorazim podle pracovniho vytizeni. Co kdyz se tam priritim az v 18:30...? To se vyrazi presne v 18:00???? No uvidime. Ja myslel ze to je Hepening (nebo jak se to pise) a ne protest. Asi bych byl proti sobe, kdybych protestoval. Ja si myslim ze auta a kola spolu muzou vychazet, akorat to chce trosku vzajemne tolerance a doladit infrastrukturu.
Ja si pudu stezovat pred Kubanskou ambasadu jaxe to jako chovaj k disidentum a politickejm vjeznum. Tak prijedte, muzem zaparit na Slamniku :-)
já si půjdu stěžovat, že na lodi byla studená polívka, přines krabici a zapaříme pod mostem...