Tož dle mapy je na Hané NaKoláku jako much a tak pojeďme v sobotu do Lhoty nad Moravou na Setkání s pivem a spoustu zabijačkových dobrot.
Sraz pro Přerováky u Lidlu v 9.00,po trase Rokytnice,Brodek u Přerova,Majetín,pískovna u Krčmaně,Grygov přesun do Oloumouce.V 10.30 bychom mohli přibrat olomoucké NaKoláky na Envelopě u Škoda auto a pokračovat Litovelským Pomoravím až do Lhoty nad Moravou.Tož mají Hanáčtí NaKoláci zájem,chuť a čas?
Tož ahoj. Zájem a chut to já možu pořád. No ale v sobotu večer musím jít do Tovačova na zámecký bál nebo ples a ještě odpoledne jdu pádlovat na dračí lod. Kromě toho já na kole letos vlastně ani nevyjel. Tak bych vás jenom brzdil, a to chci jet Chřibskou 50. Tak doufám že aspon tam se potkáme.
Ze by konec cyklistů na Hané?
Neboj.Žadne konec se nekona.psal jsem Stredovi Liborovi že bohužel nemužu.Už sem měl něco jinyho v merku.Ale přiště to určitě vyjde.Zdravi Peta.Ps:viděl bych to na cestu směrem na Tovačov a dal.Nějake okruh ale to se ještě domluvime nebo mě napada Helf.
Tož Tovačov mám v plánu na Skašovských jezerech už nekolik let žije bobří rodinka a je třeba zkontrolovat kolik stromů už stačili pokácet.Vyjíždka by začala v Dubu u kostela.přes Věrovany,Hradecký rybník,Tovačov,Annín,Lobodice,a pokračování dle dohody - přes zásobník plynu do Troubek atd.Občerstvoven po cestě je hodně.Ale každý druhý víkend mám pracovní,a tak mnoho času nezbývá...
Ted dva nasledujici veikendy mam už něco domluvenyho. Tak bych to videl nekdy v dubnu.Ještě se ozvu a domluvili by sme se.A ten sraz bych videl asi v Tovačově v občerstvovně u autobusaku. Je tam pěkny posezeni a da se tam odsud jet na všechny strany.Petr
Tož občerstvovna u autobusáku je mňam,tu můžu,vaří tam kamarádka.Snad se hanáčtí NaKoláci do té doby probudí.O H anácích se říká,že než se rozkévají,chvilku to trvá.
Nazdar Strejdo.Co tak vyjet 7.4. v sobotu se podivat na tu bobři rodimku?Viděl bych sraz tak kolem 11.30 h. v občerstvovně u autobusaku.Když tak bychom jeli inde ale to by sme se domluvili na mistě.Mohou se přidat i dalši.Když tak dej vědět.Petr
Tož jdu na noční,ráno se lehce prospím a v 10.30 vyjedu směr Tovačov.Takže v 11.30 bych měl být na místě.
Tož nazdar všeci. Včereši vešlap se StrejdoLiborem se vydařil.Sraz byl v Tovačově v 11.30 objeli jsme Tovačovske rybniky a pak jsme to vzali na Dub nad Moravou.Strejda to vzal směrem na Přerov a ja jestě kosek směrem na Prostějov. Před Prostějovem sem to stočil směrem na Olomoc.Počasi vyšlo až na ten vitr.Byl trochu chladne ale dalo se.Najeto 65km.
tož díky za info,sedl jsem k počítači až teď.Já to vzal přes Brodek,v tamější cukrárně už mne znají a už chystali větrník.Jo,jsem mlsný a podle toho vypadám.Najeto 58 km.