http://www.eurofoam-tp.cz/bulpren.php Zde to prodávají a řežou i namíru. Jen potřebujou vědět jako tloušťku a typ materiálu. Co ja na lehostroj nejvhodnější ?
Na azubu mám od výroby 5 centimetrů tlustý. Zajímalo by mě jestli se dá sehnat nějaká tužší verze. To co tam mám originál tak se slehne a moc to nevětrá. Případně jestli někdo nemáte nějaký tip jak to udělat aby záda na leháči trochu víc větrala. Jsem těžší kousek a tak si na experimenty s laťkovým sedátkem moc netroufám.
Podle webu soudím, že jsme se v neděli viděli. A z osobního setkání nemám dojem, že bys byl až tak těžký kousek, aby s laťovým sedlem byl problém s pevností. Pokud ho neuděláš takový šestisetgramový jako je to moje experimentální (to je fatk asi leda na mých 62kg), ale trochu festovnější, určitě tě unese. Kdybys někde narazil třeba na lamely do postelových roštů, a nařezal ta příčky z nich, tak nevěřím, že by tě to neuneslo, při šířce luxusních 30cm by to uvezlo 120kg člověka.
V tom sklade co to prodavaji mi rekli, ze je tech typu vic, akorat by to chtelo vedet konkretni a ten sem nevedel, jinak cena je cca 170,- za m2 za 1cm tloustky. Jak je velky to azubacky sedadlo ?