Jezdím rekreačně, jednou, max. dvakrát za měsíc na celodenní výlety po méně náročných terénech. Jaké trekingové kolo si mám pořídit? Uveďte mi prosím cenu a značku. Děkuji.
Ono je úplně jedno jakou značku. Vyber si takové aby se ti líbilo a pohodlně se ti na něm sedělo. Záleží na velikosti kola a jeho geometrii. Na tvoje ježdění myslím stačí levnější kolo, tak do 8000Kč. Nedoporučuju ho, ale kupovat v supermarketech apod. Kola tam nejsou seřízená a je to o zabití. Zajdi do nejbližší prodejny kol oni ti s výběrem poradí a třeba tam budou mít katalog kol nebo si ho kup a tam se taky dá vybírat.
Já mám Azub a v méně náročných terénech jsem s ním 100% spokojen (v náročných tak 98%). Je to sice trochu dražší sranda (myslím, že tak od 25.000, i když existuje i jakejsi typ za asi 13.000, na kterým jsem ale nikdy nejel), ale na celodenní výlety to rozhodně stojí za to, zvlášť při pouze občasném ježdění. Blíže na http://www.azub.cz.
Jednoznačně krosové kolo. Author, Kellys, Dema, Rockmachine, Superior, Merida, Trek, Scott, atd, nemůžeš udělat chybu. Doporučuji web www.cykloshop.cz.
A co Amulet? pokud byste chtel vice info o techto kolech nevahejte me kontaktovat na emailu.
Amulety, Amulety, radši mám jen amolety.
já osobně mám již 6 let Author Stratos a je super a do teď žádné problémy . Jsem s ním naprosto spokojený .