Diky vsem za rady z minuleho dotazu. Zuzila jsem vyber na tyto dve kola a vaham, ktere je lepsi. Podle toho, co jsem zjistila ma Kellys lepsi shimano alivio oproti Authoru, ktery ma Acer. Je mezi nimi jeste jiny rozdil (jinak bych vzala axise).V zaloze Superior rx600. Vsem opet diky.
medzi acerou a aliviom by som nejaky podstatny rozdiel nevidel. ja mam classica a musim povedat, ze som maximalne spokojny. komponentová výbava je vyvážená,ma pekny dizajn. je to skor sportovejsi stroj ako na pohodové jazdenie. myslim, ze classic je dobra investicia aj na sibiri. a cena je tiez viac ako priazniva.
Ja resim podobny problem, i kdyz mam spis zalusk na Kellys Equisite nebo Author Stratos, zda se mi, ze Kellys nabizi za stejnou cenu o neco lepsi osazeni - beru to podle cen jednotlivych komponent, taky se mi vzhledove vic libi, ja asi pudu do toho Kellyse...
Ale jinak je rozhodnuti samozrejme na tobe, preju, aby sis vybrala dobre
Diky vsem za rady. Nakonec beru kellyse, ma prece jen lepsi vybavu. Jeste si pohravam s myslenkou na Exquisite, ale nakonec to asi bude Axis. Diky vsem. Sibiranka
A co Amulet? pokud byste chtela vice info o techto kolech, nevahejte me kontaktovat na emailu.