Protože se pomalu blíží dovolená a než se nadám tak je tu srpen.
Máme zajištěné ubytování v Táboře Autocampingu Malý Jordán.
Potřeboval bych poradit kam se zajet podívat co nezapomenout
vynechat a jaká mapa by byla pro mě nejlepší. Jen že má to jeden
háček my s manželkou máme treki a setra se švagrem silničky.
Tak že budeme jezdit hlavně po asfaltu nebo pěkných cestách.
Nejsme žádní přeborníci taky už máme všichni přes - - sát.
Ale 50 až 70 km ušlapeme samozřejmě dnně. Za každou radu
předem děkuji. Pepa z Moravy.
Určitě bych nevynechal na Táborsku Kozí hrádek.
www.kozihradek.zde.cz
Pepo, v Táboře znám osobně hlavně rest Šupina, kterou můžu doporučit, ale zkusil jsem jednu z funkcí GPS - hledání v Mapsource. Hledání je vztaženo ke středu Tábora, třeba nepohrdneš:
http://album.volny.cz/pilotpilot/browse.php...
... je to čitelné s výhradou, zkus zobrazení 1:1 .
V Táboře?!? Nepleteš si to náhodou s Třeboní?!? Tam jsou vyhlášené rybí restaurace Šupina a Šupinka...
..tak to jsem se sekl, pardón a děk za upozornění
To jsem chtěl poznamenat taky, ovšem co kdyby byla i v Táboře Šupina. Tam to zas tak dobře neznám.
Tam je taky jakási rybí restaurace - mám pocit, že bašta nebo je na baště nebo tak nějak. Ovšem tak pravá Šupina a Šupinka je jen a pouze v Třeboni...
Bechyně - zámek a most přes Lužnici (technická památka), Stádlecký řetězový most (technická památlka). Vše dohromady = pěkný jednodenní výlet. 8-)
Předběhla jsi mě, přesně to jsem chtěl poradít. A z Bechyně cesta na Týn nad Vltavou a zadem přes Albrechtice na Záhoří - perfektní trasa - potom musíš na Zvíkovské podhradí se zámkem a dál na Tábor. To by mohlo těch 70 km dát. V Bechyni nezapomeň na Židovu strouhu, je sice pěšky, ale podél potoka to stojí za to. Doporučuji ještě Dobronice se zříceninou, Soběslav a kilometrově to vyjde i na Třeboňsko. Užijte si to.
Rozhodně projeďte Chyšecko (Chyšky a okolí). Je to trochu kopcovitý ale stojí to zato. Taky bych jel do Stádlece podívat se na most který stál původně v místě dnešního Podolského mostu před zatopením přehrady. Pro ortodoxní bikery je naprosto boží cesta okolo Lužnice do Bechyně.