Počkej, počkej, to by snad mělo být "všem zamilovaným" - teda ledaže by si nás všechny miloval :o)))
Jak znám pětašedesátku, miluje všechny, zvláště pak některé ...
Pro doplnění dodávám, že dnes je též Světový den sexuality :-)
Hele, celosvetovy mir jsme tu uz jednou zachranovali... :o)
A jak to dopadlo.....:-)
Počkej, dneska ale nezachraňuješ světový mír... :o)))
No nic, ale ještě není po desátý :o)))
Si koukla na zprávy, že jo :o)))
...koukal... :o)))
Momentálně je má největší láska můj bajk, takže se bajkerky snad neurazí, když jediný dárek k Valentýnu bude nová karbonová sedlovka a ridítka s představcem pro mýho RM. A dni sexuality bude učiněno zadost jejich "zasouváním" při montáži :-) Sakra, jak to tak po sobě čtu, zní to dost fetišisticky...
Tak pokud by někdo z bikerů a bikerek chtěl koupit nějaký zajímavý dárek v Valentýnu, tak se můžete podívat na www.tricka.provsechny.net Můžete si vytvořit originální design trička ;) Myslim že pro bikery super darek... tak pa
vinšuju všem, co žerou marketingáčama vyhnané americké "svátky"
Máš sice, mezi náma, 100% pravdu s tou komercí, ale co jsem si pořídil Vílu, tak nezapomínám na Valentýna. To máš jako s bajkerama, když vypíšou nějakej závod, tak tam někdo taky nesmí chybět ani kdyby, že jo ? :-))) No a myslím že lepší Valentýn než kdysi MDŽ.
Zlepšujete se mládeži, před lety jsem tady za tohle téma dostal po čuni:
Valentýn nebrat, ameriku nebrat, ať žije 1. máj, milenky nemít, bikerky nejsme, Gardu nepropagovat, na Šumavu jezdit, severní Afriku nepropagovat, je nebikerské uznávat Valentýna, srdíčka jsou nesmysl.
To bylo keců !
A ještě se při té příležitosti diskuse zvrtla a nepřátelé civilního letectví my začali rozmlouvat některá letiště.
A JÁ ŽÁDÁM REHABILITACI !
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=4169...
Komu není rady... My to s tebou mysleli dobře. Zaky ti neposlal link na zvoranej start TU 138 v Simferopolu?
Kašlu na SIP právě jsem si koupil letenku na RAK, do teplíčka o)))