Hledam bud nejakej obchod v Olomouci nebo jakoukoliv duveryhodnou online prodejnu..pokud mozno co nejmensi ceny ale aby kvalita za neco stala..takovej kompromis..popripade muzete doporucit nejakou znacky vyrobce nebo tak..diky moc
Toz to se me otazke
Tak co!Tady je to same cyklista a cyklista ma met dres,ne?Tak kazde ho koupil nekde jinde za jinou cenu a ja chcu vedet za kolik a kde..
Hele a googloval si nahoře přes hledátko?!?
Je fakt, že se řešily prodejny tady v Praze, ale určitě tam najdeš i nějaké e-shopy.
No to ja se tedka prave divam po tech e-shopech...ale aj tak me zajima za kolik tak priblizne mate jaky dresy a tak..:)..a jaky jsou dobry materialy aby v tom nebylo jako v saune:)
Ja osobne vyuzivam Cycloschein - posila i na dabirku.
Mam od nich dlouhe kalhoty a cyklodres a pak i nějaké ty dresíky, návleky na boty, jarní budnu...
http://www.cycloschein.cz/
Ceny jsou příznivé.
Varuji před volným akraťasama, ty jsou z nějaké prapodivné tesilovky. Dámská sukně také. Jinak mě osobně ostatní materiály vyhovují.
Teda, co bych si asi nikdy nekoupila, to je ta zimní bunda :o)))
Tak se hned nerozciluj.A zkus projit Olmik.Pokud jses z Olomoca tak se mrkni do On-roadu nebo do cykloprodejny vedla Naroda a hned naproti.Dale na Tererovym namesti mas cykloobchod Radeva.Na Lazecke Rehulka na Masarykove Kankovsky nebo Korinek.Je toho v Olmoiku myslim dost
Já mám dresy ze sekáče, nějaký italský. Za jeden jsem dal asi 160,- a za druhej 30,- (sekáč byl v likvidaci). Ale vypadaly jako nový. Žádná bavlna.
Tak to já mám dres od T-mobilu úplně zadarmo (akorát jsem musel nejdřív protelefonovat asi tak milión minut). Sice v té růžovofialové barvě vypadám trošku jako orientovaný na stejné pohlaví, no ale nekupte to za tu cenu. :o)