Ahoj , tak jsem se dneska rozhodla a objednala jsem si http://www.merida-bike.cz/prodej/speeder--t3 . Ještě si dám zapletená kola, protože tomu kolu budou moc slušet. Nechám si poradit v prodejně. Věřím jim a ještě nikdy nezklamali.
Nečekám reakce, jen jsem se chtěla podělit o radost.
Jen ještě musíme doma pořešit, kam to další kolo uložíme . Sice bydlíme v rodinném domě, ale s námi tu bydlí, kromě 9 kol, spoustu dalších věcí.
blaahopřeji. určitě ti to bude slušet
Já vím, že se to nedělá, a že sis jistě všechno dobře rozvážila, ale co takhle Merida MATTS TFS 700D. Dáš na ní úzký pláště s hladkým vzorkem a uhaníš po silnici jako na speedru a pak je vyměníš za široký terení a pádíš lesem jak divá laň. Je to takové variabilnější.
Ne, ne, krásně sis vybrala. Doufám, že tě na ní taky někdy potkáme :o)))
Hele a jaký je u vás průměr kol na jednoho člena rodiny?!? Psa počítat nemusíš :o))) 9 kol je teda fakt docela slušná výbava :o)))
Syn se taky divil, že 9 kol.
Staří syn - horák Mongoos , silnička Trek , zimák Favorit
mladší syn - horák Merida, silnička Fort
mažel - kros 4ever
já - horák Kellys , objednanou Meridu
a z nostalgie máme ještě ukrajinu
Nemám ráda berany a tak jsem zvolila fitness.
Už se strašně těším. Obhlížela jsem fitnesska již celý loňský rok a nejlíp mi vyšla tato Merida. Vím , že bych si mohla nechat kolo postavit na zakázku, ale taky mám nějaký cenový limit.
Taky doufám, že se někdy potkáme. Třeba zase letos vyrazíte na Blaník. Loni to bylo bohužel v termínu návštěvy manželových rodičů.
Taky gratuluji k novýmu kolečku. A na Blaník vyrazíme docela určitě :-)))
My mame doma ve sklepe taky Bajkonur :o) , ani nepovidej. A to jsme jenom dva.
Hele, nepořizujete vy si místo toho nového domečku spíš novou garáž na kola :o)))
No priznam se, ze uz planuju, jak se bude na rozdil od bytu skvele smyvat bahno hadici, taky velikej teplej sklep v tomhle pripade neni na zavadu :o)
Pravda, pravda :o)))
Fitness kolo, tak to chválim. Taky mám fitness a s klidným svědomím ho můžu doporučit. Do terénu patří MTB. Je třeba mít oboje, pak člověk nemusí nic řešit.
Tak,tak . Je třeba mít oboje.
Taky jsem si udělala radost:
http://www.merida-bike.cz/prodej/crossway-tfs...
Pro dámu "v nejlepších letech" téměř ideální kolo. Dnes jsem ho prvně vyvezla na vyjížďku a byla to paráda.
Pro bikery a skorobikery: Nejsem žádná bikerka, tak si nechte ty úsměšky. 8-)
Hezké, tak ať slouží !
Téééda, tys musela být hodná. Nebo to máš za vysvědčení :o)))
Realita je mnohem tvrdší. Nedávno jsem překročila jedno význačné životní jubileum. 8-))
Neřikej, tobě už bylo taky 18?!? No tak to gratuluji a vítám tě mezi námi :o)))
Pěkný!!! Žádné úsměšky nejsou potřeba, je to kolo vpravdě bikerské odpovídající tvým potřebám. Ať slouží!
:-))
K sakru.Kazde novy kolo.A ja porad na svem 4 roky starem Athorovi-clasicc.Ale su na neho zvykle.Takze az se nekdy nekde potkame ne abyste se me smali.Uz se mno zazil dost.
Nebóooooj :o)))
Ja se nebojim ani nezavidim.Chran buh a opatruj ale kdyz vidim jak de vyvoj dopredu a ja porad na svym 4letem oři tak bych si taky nerads kopil neco novyho.
Nerouhej se, aby to najednou nebyla nutnost :o)))
Ty si uplna Sibila. Zacenam premeslet ze 4leteho oře necham mladymu a kopim nejakyho novyho.Ale mlade mojiho 4letyho oře nechce.6e si kopi kdyz tak uz tak neco novyho.Tak zase ostroham a budu cekat na pristi rok.Mladymu uz je 21 takze se nedivim ze nechce nic starsiho ale ja mu rikam na starym kole se naucis nelip jezdit.
Yasně, na starý kobyle se vždycky naučíš snáz :o)))
Nechejte si to až po dvaadvacáté hodině... :o))))
Ale to už tu nebudu - už takhle klikám 5 minut přesčas, ale taťka ještě nevrčí, tak mlčím :o)))
Neslibuj nesplnitelné. Když půjdeš brzo spát, tak tě Wewerka i Michal předběhnou v počtu příspěvků!!! Pak ti bude muset Rigger falšovat statistiku :o))))))
A taťka nevrčí - on slastně přede! Vy ženský našim křehkým mužským duším vůbec nerozumíte :o)))
Hele, nejvíc příspěvků má stejně pan doktor Medvěd :o)))
Tak si ho v pohodě užívej, přeji, aby ti vždy přinášelo jen radost i v příštích letech, nejen při nákupu! :-)
Ahoj. Mám dotaz, jaká zapletená kola máš vyhlédnuta. Napadlo mne totiž to samé, což by s těmito koly: http://www.bagbike.cz/?cmd=314 vypadalo cca takto: http://picasaweb.google.com/lukas.konarski... . Jen mám dilema, jestli je to ta nejvkusnější kombinace. Navíc foto a reál není to samé. Kolo jsem viděl minulý týden na živo s původním výpletem a udělalo na mne moc dobrý dojem :o)
Ty kola se rozhodnou asi ve středu. Já jsem si kolo na původních kolech již zkoušela, opravdu nevypadá špatně. Ale ty zapletená kola mu budou slušet víc. A tak, když tak hezky sponzoruji vsé syny, udělám radost taky sobě.
Tak kolečko jsem včera přivezla. ta zapletená kola jsou Shimano VH-R500. Byla na ně akce. Určitě nejsou ty z nejlepších, ale nechám se překvapit. Zatím ještě čekám na boty (taky Merida).
Už na ně koukám. Shimano WH-R500, 105ková řada. Pravda, stojí v akci méně než polovinu ceny Element XSR-3 a úplně změní vzhled celého kola. Hezké, chválím :o)
Tyhle mají mizerné náby, tak na ůrovni Deore. Známému odešly za rok.
No, Deore snad není tak špatné. Mám náby Deore na horákovi a v pohodě. Najeto něco přes 17000.
Mám záruku 2 roky a s prodejcem ty nejlepší vztahy.
Asi záleží na stylu jízdy. Já jezdím v terénu dost agresivně. Když jsem ještě jezdil marathony zničil jsem náby Deore za jednu sezónu.
Já to kolo zrovna taky moc nešetřím. Když mám chuť, dám si maraton. Zničila jsem přesmykač, přehazovačku,kazetu a kliky s převodníkama. Jinak jen bězné - výměna lanek, bovdenů, přepletení kol(výměna drátů) a brdových špalků.