Vymyslel jsem bikerský index. Nastoupané metry se vydělí najetými km. Nevím přesně proč, ale zdá se mi, že tak vyjde kolik metrů jste nastoupali na jeden km a to včetně najetých km z kopce dolů o)). Takže jsem zjistil, že minulý rok mám index 19,5 biků. Letos mi zatím vychází 22,12 12 12...biků. Bik je jednotka bikerovosti, která se měří bikerským indexem. Správný biker má alespoň 19, 5.
Doporučuji ještě vynásobit součtem hmotnosti kola a jezdce. Pak už by se teprve jednalo o porovnatelnou veličinu. Jinak je to o ničem.
Ještě věkem, počtem dětí, počtem bývalých manželek, délkou pracovní doby, fyzickou a duševní náročností zaměstnání.
Dyž já nemám žádnou bývalou manželku... :o(((
aha. ja sem myslel, ze to bude neco o znamkovani, jako treba z predmetu Klasicke trasy I (Praha - Karlstejn) za 1, nebo volitelny predmet Ucast na MTBO zavode, umisteni v posledni 10 za 3, nebo seminar Tydenni treninkova trasa Praha - Okor za dve (stale pomalu stoupa ty Lysolaje) apod :))) no a na konci by si dostal titul Bic. (bakalar bicyklista) nebo Mci. (Mist cyklista), zeny Mici :)))
Pořád lepší než Bici :o)))
Když budeme počítat podle Mirka, tak posuzujeme jen trasu, ale jde snad o to pochlubit se výkonem. :-)
Teď si to vychmátl. Mě jde o trasu ne o výkon. Cesta je cíl.
Tak to jo. Já myslel, že pak budu první. :-((
Vážení, zapomněli jste na čas. Bez něj je ten BI k ničemu. Při závodech je jen jeden (jedna — pro feministky) první, byť trať absolvovali všichni stejnou.
Existuje bodování běžeckých závodů na základě věkového indexu. Čím vyšší věk, tím vyšší číslo, kterým se vydělí dosažený čas. Po přepočtu se tak zjistí, že třeba pětašedesátiletý je výkonově lepší než dvacetiletý.
Antibikerští kontrarevolucionáři se nám (viz výše) snaží infiltrovat do BI svoje váhy, maželky, bývalé manželky, větry, duševní zaměstnání a bůhví co. Já zůstávám na svým (ani jejich manžellky mne alespoň takhle z povzdálí nezajímají). BI se určuje tak, že se nastoupané metry vydělí ujetými km. BI je tak poměrně objektivní veličinou, která vypovídá o trasách jaké biker jezdí, vše ostatní už je subjektivní (manželky apod.) nebo hůř měřitelné až neměřitelné (např. náročnost terénu).
No ale stejně to má jeden problém: třeba letos vyšlápnu jeden kopec a pak kolo schovám a už nevytáhnu. Dostanu pak třeba 125 m / 5 km a BI mám 25. Sem pak snad větší biker než ty?
No tak to pak teda určitě větší biker nejsi.o))))
Člověče, máš pravdu. Já jsem se do toho tak zažral, že jsem zapomněl, že bikerem chci být teprv až budu velkej. Ale zase je fakt, že jsem sjel ty schody (spíš schůdky). Taky jsem byl na těch závodech a na Gardě jsem byl loni dvakrát. Poslední cesta, kterou jsem tam udělal byla taky bikersky hodně uznávaná. BI mám slušnej . Už se to asi blíží.
:-))). Loni jsem ještě nejezdil s "výškoměrem", takže si index určím až letos :-)))
Vidíš člověče ono by to nebylo špatné, dát si to do nicků a použít ty označení veličin BIC (u bikerů) a MICI ( u bikerek) jak to tady někdo navrhoval. Tak třeba jen opravdu příkladmo:
19,5 bicmirekbik
nebo
9,3 bicairline
nebo
1,2 miciwewerka
nebo
0,3miciradka
a hned by se vědělo kdo je kdo.
A proč Ty máš 19,5 a já jenom 9,3 ??? :-)))
To je jen takový příklad, klidně to můžu změnit. Mám to změnit? Nebo počkáme až se ozvou mici? o)))
Jen 0,3?!? Ale jo, já jsem vždycky poslední :o)))
Bi kocour to je jako nějaký úchyl.
Mici kocour, to zní mnohem lépe.
:o)))