Mám nové kolo.. asi půl roku. Author solution sx. Všechno bylo vpoho až jednoho krásného dne začalo vrzat. Furt jsem nemohla přijít odkud to jde. Ozývalo se to celým rámem a znělo fakt strašně. Šlo to ze středu od talíře, ale pokaždé až po několika ujetých km. Šla jsem tedy do prodejny, ať s tím něco udělají, kde mi ale řekli, že se s tím nic dělat nedá, protože to má tzv. uzavřený střed a pokud to vrže je to chyba výrobce. Tím je ale absolutně neuspokojili a nenechala jsem se odbít. Prodavač byl zoufalý a tak řekl, že se do toho pokusí (injekcí) dostat olej. Pomohlo to, ale ne na dlouho.. po 4 měsících to tu mám zas. Prosím vás... dá se s tím něco dělat nebo mám rovnou požadovat výměnu...
U Authoru bohuřel běžná záležitost a zodpovídá za to prodejce-on si to pak vyřídí s Universe Agency a tebe to nemusí vůbec zajímat.Shrnuto a podtrženo zap. osy VP,které povětšinou jsou na kolech této kategorie odchází i v době záruky.Ale je i pravděpodobné,že je pouze povolená pravá miska(jak jinak-je hůře přístupná) a stačí shodit kliky a dotáhnout.A dobrý servis zároveň zafrézuje čelo středové mufny,aby byla jistota,že se už závada nebude opakovat-takže tak a pokud ti to ti odborníci neudělají,volej klidně na ústředí fy Author-oni si totiž potrpí na dobré jméno.Pro tvoji informaci-pro průměrného mechanika je to záležitost na 15-20min. a to se nepřetrhne.Tak do toho :-o))))
Stejné kolo, stejný problém. Střed mi k největší zlosti odešel zrovna na větší výpravě, kde byl celkem problém s opravou. V servise mi to naštěstí za pár minut vyměnili a vyjádřili se, že ten střed, který se tvářil jako zapouzdřený, byl vlastně jen obyčejný nezapouzdřený...