Moje žena si toho taky všimla, ale taky nepostřehla kdy to budou vysílat.
http://www.dvanactodvaznych.cz/program_vysilani...
no vida, je to na světě, v neděli jsem hledal, ale nenašel.
Určitě, žena dokonce v té upoutávce poznala Aleše.
Ovšem titulek dílu: „Na ohnutém kole do Evropy“, mi příjde poněkud nešťastný. Že by snaha o překlad aktivního reportéra anglické zkratky pro lehokolo - "bent" ?
nikoli normalní překlep či něčí blbost slíbená urychleně opravit na lehokolo
Nějak nevím jak to rozumně sdělit:
Dejme tomu, že existují lidé co to na nějaké prezentaci dostali na DVD.
Howgh
No a jeste
Mluví tam i HonzaK a další a další, statuje vás tam taky dost.
Osobně tam mám štěk: nohy procházející za skupinou diskutujících.
Něco příbuzného: dneska večer ČT2 20:00, kostitřasem po trase Tour de France, J. Zimovčák.
asi, že oba jezdí na kole ;-)
mnoho lidí by nám tvrdilo, že to nedělá ani jeden...
No jo, ty škatulky... Nebo upjatost? :-)
Někteří mají potíže skousnout odlišnosti. A většina ostatních hodí do jedné škatulky exhibicionistu Zimovčáka s lidma co volí lehokolo kvůli pohodlí nebo efektivitě, protože nejsou schopni rozpoznat rozdíl.
Na lehokole jsem najel asi 20Km a zatím si připadám jako dokonalej exhibicionista:) Tolik pozornosti jsem snad nikdy nebudil:)
To mi nejde na rozum proč nikdo nejezdí na kostitřasovém lehokole, to by byla rarita na N-tou. A možná by se prosadilo i jako zvláštní forma masáže zad s terapeutickým masážním potahem sedla.
Není důvod cpát se někam vysoko, když chceš terapeutickou jízdu, projeď se Humpolcem na neodpruženým lowraceru. Kočičí hlavy mají skoro všude, a někde cca u 35km/h se to sleje do souvislé jemné vibrace. Nebýt nepříjemného pocitu že ubližuju tomu kolu, bylo by to i příjemné.
já na lehokole už jel a musím uznat že je to výborné ta pohoda, volnost a taky žádné problémy se zády po delší projížďce najel jsem na něm přes 50Km a zatím nepociťuji žádné problémy se zády ani s jinou částí těla.
Jo a ten díl o tom lehokole bude 17.2.2007 v sobotu v 15:40 na primě tak se na to dívejte prý je dobré.
Nezapomeňte!
Dnes v 15:40 na Primě
Nezapomněl jsem. Bylo to krátký a informačně nezáživný. Škoda :o(
ALe po delší době jsem viděl Aleše a další kamrády, třeba tebe:o)
No já jsem to viděl jenom tak letmo, ale měl bych to mít nahrané..
Krátký to sice bylo, svou informační roli to splnilo. Samozřejmě pro nadšence , který od toho čekal nějaký návod na stavbu kola to hold bylo zřejmě nezáživný. Mě osobně se to líbilo a myslím, že i vše podstatné bylo řečeno.
Ale jo, já neříkám, že se mi to nelíbilo. ALe tak nějak jsem čekal, že tam řeknou alespoň něco o těch kolech. Jistě já to všechno vím, ale pokud se na to díval někdo, kdo to nikdy neviděl, tak teď ví jen a pouze to, že existují nějaká lehokola. A podle záběrů poznal, že jsou jiná a že prý jsou pohodlná. Nic víc. Jasně do toho formátu se toho víc nevešlo, ale asi jsem od toho zkrátka čekal víc.
Ten, kdo to nikdy neviděl se zvedl od bedny a šel si odskočit, než bude zase něco pěknýho, na co se dá koukat.
A ostatní neznalci? "Mámo, podivej se jakejma kravinama se tady lidi živěj´ ... Já bych na to nesed´ ani náhodou, ty jo? Tak nevim, proč to sem dávaj´ ... ale ten podnikatel určitě dostává prachy z našich daní, to je jasná korupce,veď mámo ..."
Předpokládám, že ani jedno slovo nemyslíš vážně, jinak bych si o tobě musel myslet něco vopraudu šerednýho.