Evičko vzpomeń si co Ti dalo starostí a času než si to Tvé krásné kolo udělala, na rozdíl od Tebe mi je 67 a to kolo jsem začal dělat sám a po novém roce.Takže fotka bude,ale nemám zatí m žádné stránky,protože počítač mne nemá moc rád,mám jej teprve asi rok.
ja to nemyslela nijak agresivne, jsem jenom strasne zvedava.
To mne ani nenapadlo,ale mám těch kol rozděláno 5,teď zrovna dělám přípravek jiného provedení zadní kyvky a navíc mám rozdělané 3odpérované tříkolky.No nic měj se krásně a lehni.
Tříkolky? Tak to mě zajímá. Obdivuji, že ses pustil hned do "série". Když jsem "bastlil" tu svou, dost jsem laboroval třeba s propojením předních kol ( mám "pulce" ), aby spojovací tyčka vyšla mezi řetěz a rám. Ty tříkolky jsou delty nebo mají také dvě kola vpředu? Pokud to budou také pulci, budou mít odpružená i přední kola-a jak? Chtěl jsem začít dělat novou, s většími koly, aby byla na silnici rychlejší na delší cesty a při užších pláštích, by odpružení přišlo vhod. Na té "staré" blbnu po okolí už dva roky, chtělo by to vyrazit i někam dál. Kde máš dílnu? Pokud to nebude moc daleko a nevadilo by Ti to, rád bych se přijel podívat.
Když to nebude moc daleko tak bych se přidal.
Šak ty to máš asi nejblíž - kousek za Mělník ... B-)
Kde za Mělník?Asi mi něco uteklo.
Kropáčova Vrutice 8-)))
Dolni a Horni Slivno.....pekne kopce tam jsou...takove Krkonose za Prahou:-)
viz též : Díly na domácí stavbu
5 lowracerů a 3 tříkolky, hmmm : kerá armáda na tom bude jezdit? Nebo že by Azubu rostla konkurence v novém domácím velkovýrobci? Z čeho to bude vyrobené? Hlíník, jekly, lešenářská ocel, bambus či kompozit?
No hele, skoda, ze nejsem v CR...ja bych jim to nafotil:-)
No vidíš měl si se tady přece jen zastavit
No vidis...skoda....docela by me to, jako zapalenyho strojare, zajimalo:-)
Hele Michale, jestli máš strojaře zapálenýho, zajdi si s tím k doktorovi! To víš takovej zápal, to není sranda. Mohlo by se ti to vrazit ještě někam jinam ... 8-)))