Vsechny zdravim a prosim o radu. Mela jsem jasno v tom, ze si koupim krosse do 10.000, po precteni Cross nebo MTB jsem znejistela:), tak prosim o radu: Planuju jezdit na kole po meste, ale taky po lesnich (pevnejsich) cestach s mensimi nerovnostmi. Rada bych, aby bylo pohodlne! (po zkusenosti se starym kolem) a aby vydrzelo. Urcite nebudu jezdit rychle, proste rekreacne a ne moc dlouhe trasy. A asi si koupim panske. Diky moc vsem.
tak to mna napada jedina volba Author Classic SX, rozhodne neolutujes je fakt dobry. A jeho stara sa vola Integra SX, tu ma moja draha a je to super stroj.
Já bych to viděl jednoznačně na krosse, osobně by se mi líbil authorácký, s tím pánským rámem (přece jen je to asi pevnější), bez problémů zvládne město, lesní cesty i lehčí terény na Sibiři. Šťastnou volbu!
to je fakt. author robí naozaj dobré crossy z vyváženou výbavou co sa o druhych značkách v tejto kategórií velmi povedať nedá.
Pokud mohu poradit tak vem určitě krose. Taky jsem váhal jestli kross bude vhodná volba, a teď zjišťuji, že opravdu je...:) Mám Kellyse Axise a můžu říct, že je výborný, už mám na něm pár delších vícedenních výletu a zatím šlape perfektně. Nevím co bych mu vytkl. Nicméně si myslím, že když si pořídíš kolo stejné cenové relace, tak taky neuděláš chybu ( např. Author, možná bych mrknul i na nějaké Superiory). Měj se...
A co Amulet Memory EX? cena 9290,-, vybava Shimano Acera. Pokud byste chtela poradit, ozvete se mi na mail.