no jo no to je problem zaparkovat kolo nekde ve meste do stojany kdyz mam plaste maxis 26x 3,0
a co jako ? To zakládáš novou diskusi nebo jsi pako..
Zbytečné závaží, to může rovnou vozit cihlu.
Nesouhlasím s tebou, já mám stojan a hmotnost je dost malá!!!
Každá věc která neslouží za jízdy je nefunkční zátěž.
To je zas otazka pouziti....
Hehe, Petrune, tak to hádám nevozíš ani pumpičku, náhradní duši a vůbec podobné nesmysly, protože ty přece za jízdy neslouží, naopak pouze a jen když zrovna už nejedeš ;o)))
Každá věc která neslouží za jízdy je nefunkční zátěž.
Jakto že ne? Ty neumíš telofonovat za jízdy?
Copak neznáš základní outdoorobvskou poučku "bez mobilu do přírody nelezu" :o)))
To by se ti mohlo nepěkně vymstít :o)))
Také platební karta se v přírodě hodí :-)
To zdenek: rejpale :o))) A to jsem si do dneška myslela, že je tu jen jeden :o)))
No párkrát mě to pěkně vyšplouchlo, jel jsem dokud jsem si pamatoval cestu a když jsem se potřeboval nechat nanavigovat, už nebyl signál... Čím dál od civilizace, tím věší je šance, že Tě mobil nechá na holičkách. Lepší je kompas.
já se přiznám, že to neumím, jednou jsem se pokoušela telefonovat za jízdy a mobil mi upadl, ještě, že jsem ho nepřejela, naštěstí stará dobrá gumová nokia přežila. Stojánek mi doma nedovolili z bezpečnostních důvodů, prý se sklopí za jízdy :-), ale fakt jsem to nedavno viděla, stojánek sklopený a v zatáčce měl cyklista co dělat, ale nespadl
Tak to by mě zajímalo od kdy umí mobil zalepit třeba píchlou duši ..... no, asi mám už nějaký zastaralý model.
To jsi nevěděla? U Vietnamců už ho maj ve slevě:-))
Vy taky hned berete všechno hrozně vážně. Minipumpičku a lepení vozím vždycky. Je fakt že když píchne člověk blízko hospody, je lepší zavolat odvoz a v klidu popít.
Tak to teda ne - správný cyklista odvoz nevolá, ale za každou cenu se vždy a všude dopraví po vlastní ose.
Odvoz volá jen zhýčkaný "biker". :-D
Správný cyklista ztratí důvěru ve své kolo, protože ho zklamalo, odhodí ho do škarpy a dojde si pěšky koupit nové. To je správný cyklista. Každý jiný se za cyklistu přece vůbec nemůže považovat ani omylem:-)))
To se Ti to jezdí, když máš za sebou doprovodné vozidlo:-))
No...spis si delam srandu. Ono 26x 3,0...to vypada na nejakou extra sjezdovou hajtru:-))) Tam na stojanek nebude ani dirka:-)
Jaká dírka? Vždyť stojan lze i připevnit k zadní vidlici!
No...pokavad mas houpacku...to by slo asi blbe:-(
Na štafle (na Cross) se dá přišloubovat každá blbost. Kola mají ale někdy i hodně vysoký profil zadní vidle. Sjezdové speciály mohou mít zadní vidli rozměrů trnože od stolu.
Pripadne nestandartni geometrii..na kterou nepridelas nic:-)
opřeš. Položíš ji na zem, paknatočíš kliku s pedálem tak aby při tlaku ze spoda zabírala a ten pedál opřeš o tu cihlu...
:-)))) Ja bych to oprel o soubor cihel...rika se tomu zed:-))))
Chjo, já už nevím, pod který vlákno to zavěsit, tak to zavěšuji sem.
Všechny ty vaše stojánky vám můžu jen tiše závidět je to teda od vás pěkně "hnusný" - mě v servisu prostě řekli, že na moje kolo prostě stojánek přidělat nejde. 2,5 roku mám podezření, že mi kecají, ale prostě mi žádný prodat nechtějí... Tak co s tím ?!?
Variantu "kup a přidělej sama" striktně odmítám...
Proč by nešel?? Na mě teda takykoukali dost divně, když jsem mezi příslušenstvím ke kolu volil nekompromisně i stojan, ale po zdůvodnění ho bez řečí dodali:-)
R, zkus použít ženské půvaby a přitlačit na ně
... je to teda netypický, ale nakonec ti určitě prodaj i jen tu jednu