Ahoj tak hodně zdraví a štěstí v tom novém roce 2007.Potřebuju od tebe jednu menší radu.Existuje něco jako redukce na sedlovku?No zkrátka mám sedlovku průměr 30,9 a chci jí vyměnint za sedlovku menšího průměru a to 27,2.Předem ti děkiji za odpověd.
Nejsem sice Merida, ale nikdy jsem redukci nevidel.
Měl jsem redukci 28.6 na 25.6.Jestli jsou stakovými míry jak potřebuješ,nevím.
Moc ti děkuju za odpověd,no když nebude tak se jí pokusím vyrobit.Chtěl jsem jen vědět zda je to možné použít.
Redukce existují a normálně se prodávají.
Když neuspěješ v kamenném obchodě tak přes Internet určitě.
http://www.bike4u.cz/index.php?pid=50&vid...
Je to univerzál. Průměr sedlovky 27,2 vnitřní průměr sedlové trubky rámu 29,6-31,8.
Tak tohle bych já svému rámu neudělal-krátká a univerzální,objednej si ji prostě u Duratecu-pokud mně paměť neklame-používá na rámech průměr 30,9-aspoň u modelu Career určitě.Jinak to zvládne každý šikovný soustružník-rozříznout se dá doma pilkou :-o))))
Ano existují-běžně se používají třeba u Durateců právě na oněch 27,2.Některé firmy jako Kelly's je samy dávají do rámu a je na tobě co použiješ.My si je dáváme dělat-z jednoho důvodu,aby byly co nejdelší,nejlépe stejně jako sedlovka-právě u Kelly'sů se před pár lety vyučili,když krátká redukce způsobovala popraskání rámů v oblasti kolem spoje horní rám. trubky a sedlové trubky.Jinak se omlouvám,hapruje mi zdravíčko a jsem teď spíš off-line.
Moc ti děkuji za odpověd.Koukej se dát brzo dohromady ať seš na přímu když budu potřebovat nějakou tu radu.Teď zrovna také nejsem ve formě léčím se na převrácení bioritmus.Moc nepříjemná záležitost.Tak zatím ahoj a ještě jednou dík.