Někteří napsali již svoje hodnocení akce do jiného tématu, ale toto téma už je docela dost dlouhé. Zakládám nové, určené nejen pro hodnocení (po)vánoční besídky, ale i pro uveřejnění odkazů na fotky z akce. Fotgrafů tam bylo opravdu dost.
Par fotek mam, ale bud jsou rozmazane nebo maji cervene oci nebo jsou presvetlene bleskem. Neco snad casem vyberu, ale nebude toho moc.
Já mám červený oči ještě teď :o)))
Přiznám se, trošku jsem měl strach. Přeci jen, diskuze je diskuze a realita může bejt úplně o něčem jinym. Takže obavy nebyly na místě, fakt bezva lidi, fakt je s váma sranda, fakt ste nekecali. Internetové nicky dostali své pravé tváře a abych řekl pravdu, ještě jsem nezažil, že by s tolika lidma pohromadě byla taková zábava.
Dodatečně bych chtěl pozravit ty co jsem pozdravit nestihnul, fakt sem v tom pak měl trochu maglajs kdo je kdo.
Takže upřímně děkujeme všem za moc povedenej večer a budeme se těšit i příště.
Pokud nás teda ještě někam vezmete ;-)
Jo a kuželky byly supééér.
Po prolenosenem a prospanem dnu jsem zpatky u kompu. Besidka byla sqela. Vzdal jsem to asi ve ctyri v Ajeto baru. Posilam odkaz na jednu fotku. Vic jsem nefotil, ale bavil se.
http://galerie.semania.com/displayimage.php...
Holt pro kosti z pečeného kolínka mám slabost... :o)))
My poslední jsme to nedobrovolně vzdali v šest ráno, kdy nás nekompromisně z Ajeta "vyhodili" :o)))
Okna domů se pomalu probouzela ze spánku, obchody se připravovaly na otevření, lidi spěchali do práce a já do peří... To se mi fakt už dlóooooooouho nepodařilo :o)))
Díky všem za velmi příjemnou společnost :o)))
Tak fotky jsem teď našla jen u Bejbíse na jeho webkách - i wewerka zřejmě vyspává po probdělé noci! :-))))))) Moc vám všem závidím, už jsem něco obvolala a sondovala a jak to vypadá, o moc jsem přišla! Škoda na mé straně - Vaše Švestička.
Ahoj.
Taky vsem dekujem za skvelej vecer. Rad jsem videl nakolaky, jenz znam delsi dobu. A moc rad jsem poznal nove lidi a priradil si tak obliceje k jednotlivym nickum. Stale si rikam, ze se nam podarilo dat dohromady fajnovou (a pocetne nemalou) particku skvelych lidi.
Nakolakum zdar a diky
Ahojte obrázci :-) Děkujeme za super večer :-) Bylo to fajn už od cesty do Prahy, přes pivko u Medvěda Balůa až po zlatý hřeb večera, sraz s vámi všemi. Jsme rádi, že nám to vyšlo a mohli jsme být při tom. Ráno jsme se horko těžko vyhrábavali z postele, aby jsme se šli v penzionu nasnídat :-) Prahou jsme se taky pěkně prošli (navštívili jsme i lékárnu na koupi brufenu na bolavou hlavu) :-) prostě pecka pecka... jen nevím proč, dnes nechci vidět ani cukroví, ani alkohol... :-) Jak jste na tom vy???? :-)
http://www.acoma.cz/index.php?c=foto&f=00060
Jéééé... Já ti tak pěkně vyšel, neboj já mám rudý oči všude!!! To je barvou... jestli chceš, tak mi napiš, pošlu ti svých 7 z kterých je 6 a půl použitelných :-D
7 bananu? :) Ja uz jsem po veceri :)
Wewe, mám ti zopakovat, co říkal strejda??? Máš štěstí, že si mě tak hezky vyfotila i s mojí jmenovkou....
To je hrozny jak je ta dnesni mladez zkazena (jako starej banan).
Není o moc zkaženější než si byla ty!!! A já jsem slušný hoch, to jen ty bys byla na každého ošklivá a dělala blacklisty!!!
BTW ta reflexní pásek, který mi přinesl Nakolácký ježíšek, mám pomněrně pěkně rozvěšený po batohu, budeme to zítra zkoušet.... teť mě přece nemůžou přehlídnout....
No jasně, nemělo to chybu. Pokecali jsme s několika lidma, až mě z toho bolí panty. To je holt ten alkohol, jak si člověk po něm připadá děsně chytrej a vtipnej. :o))
V šest ráno jsme dorazili s Vaškem domů, posnídali a šli si lehnout. A za dvě hoďky byl budíček :o)
Podle očekávání máme s Věrou čeho litovat.
Neboj, bude příště :o)))
Tak jeste jsem pridala par fotek od Jitky.
http://www.acoma.cz/index.php?c=foto&f=00062
A ty všechny perníčky, co jste dostali, byly také z Luxu od alvapinky. Dodatečně moc díky - teda nazdobit to a zabalit, to musela být fuška :o)))
Ale jeden byl hezčí než druhý :o)))
Tak kompletní rozcestník fotek a dikuszních témat k (Po)Vánoční najdete tady
http://www.vrstevnice.com/akce/2006/12prosinec...
No Vy ste teda vyváděli, okusovali kosti , celou noc nespali, koule podivné váleli a jezdili vlakama. Teda až do rána....to bych nepřežil.
Nádherná akce se vším všudy. Perníkovýho cyklistu od alvapinky jsem měl v sobotu k snídani :-).
Po půlnoci k tomu divadýlko v hale na hlavním nádraží - cca stovka opilých fanoušků (Pardubice x ?) tam řvala a rozbíjela flašky o zem - a policie na to koukala - a koukala - a koukala - a jestli neumřela, tak tam kouká dodnes :-)