Tak toto je nová diskuze pro PAVLÍNU, zde si můžeš psát a těch tvých pizzách a jiných kravinách a jinam to nepiš!!!! Nakázat ti to nemuhu, ale byl bych rád (myslím, že ne sám)
Tohodle chce ale Pavlinka dovilit....NASRAT nas. Timhle ji akorad nahravas.
A je docela zábavné sledovat jak se jí to daří.
Asi bychom měli všichni potlačit svá EGA a pak to půjde. :o))
Ona mě spíš přijde, že jí chybí část mozku. Všude sere tu její pizzu (kdy ji jde dělat, jak se ji povedla atd.)
No nám blondýnám teda dělá docela ostudu...
Lidi zkuste imaginárně začernit autory pod odpovědmi a bez emocí popřemýšlet o tom, jak se tu diskutuje
Myslíš jako, že by měl tyto diskuse provozovatel těchto stránek moderovat, aby to mělo vyšší intelektuální úroveň? Nevím, jestli by to pak bylo nadále tak spontánní jako dosud.
Ne, tak to určitě nemyslel, to je myšlenka mnohokrát odmítnutá. Může to být spontánní, i když si člověk někdy autory na chvilku odmyslí. Zas získá trochu jiný pohled. :')
Vždyť každý jsme jiný a tudíš nám probíhají hlavou i jiné myšlenkové pochody. Co se jednomu zdá hloupé, může jiný považovat za vtipné či dokonce chytré. Ty neskutečné plky podepsané pavlínou musí vymýšlet nějaký relativně inteligentní chlap. Blbec by takové blbosti nenapsal.
No zjisti se, ze je to mnohdy podobny :o/ ale nekamenujte me :o). A propos, jsem presvedcenej o tom, ze s nama "pavlina" klidne bude i zitra na srazu, i kdyz nebude vypadat jak Pamela, nebo co to tam ma za fotku.
Pavlína je chlap. Vždyť se ani ve skutečnosti za ženskou nikdy nevydával, to by určitě uměl líp. Myslím, že nám chce "nastavit zrcadlo". Bláhovec, vždyť my jsme nepoučitelní (naštěstí. :')))
Janek určitě ne. Já mám podezření na dvojtečku. Nebo někoho podobnýho, ale míň výraznýho. Ale cyklista to asi je, jinak by ho sem snad nic nelákalo. Takže mezi nás patří, ať chceme nebo ne. :')
To je jasné, že se o kolo trochu zajímají, jinak by sem přece nelezli.
Ále, von Janek je taky nakonec dobrej. Jen se strašně snadno nechá vytočit a pak používá cizí slova. A ostatní mu pak vlastně nahrávají, když to ještě neznají. Ale lepší se, přece jenom je tu dost starších lidí, kteří jeho výrazům nerozumí. Jen nechce přijít na žádnou společnou akci, samý výmluvy má. To je hlavní chyba.
A není ona náhodou nějaký výrobce pizzy, kterému se nedaří a tady si dělá reklamu????
Hmm. I negativní reklama ja reklama, nebo ne?
Jasně to s tebou plně souhlasím!
cykloši, petrune, co kdyby jste se třeba právě vy dva zamysleli nad sebou?
Doporucuju se prihlasit....pak to tady umravnuj. To by mohl prijit kde kdo a kamkoli a mohl by si tam prostirat sve myslenky o dokonalosti.
Pokavad te neco stve na tomhle foru, mas tady od toho rubriku...tam si vylej srdicko a ostatni se nad tim radi zamyslej.
Možná, že kdybyste do něj furt tak neryli a nereagovali na pitomosti, třeba by začal bejt vtipnější.. A ještě by se nám nakonec po "pavlíně" začalo stýskat, kdyby se odmlčela. :')))
(Sakra, neleze na mě něco? Už jsem porozuměl tomu, co a proč chce říct Medvěd, teď začnu hájit pavlínu, ráno jsem už už chtěl začít s PavlemŠ rozvíjet vědecky založenou teorii chodníků.. Asi už brzo umřu, asi už je na čase. :'(
Za hodinu 26 prispevku....a to vecer. Myslim, ze jste Paju potesili.... Neni lepsi obcas nereagovat?
Já bych si nezasloužil pusu??? A když ¨ne pusu aspoň pizzu bys mi mohla udělat, nebo říct která je good.
No, ale v tom má právě "pavlína" částečně pravdu. Nereagovat na pitomosti. Ať už je pod nimi podepsán kdokoli.
Částečně pravdu. Protože jazyk má také (spíš hlavně) sociální funkci. A pak vůbec nejde o obsah, ale o to kdo komu něco (zpravidla nedůležitého) píše. Bez této sociální funkce diskusí by se to tady rozpadlo. A taky některé nezávazné diskusní příspěvky uvolňují napětí, které se tu někdy v bouři vyskytne.
A já myslím, že pavlína se už svou vytrvalostí do této společnosti dostal, už by chyběl. Třeba to jinak neumí. No bóže, každej jsme nějak šáhlej. :')))
Děcka,
všechny vás mám ráda.
Sednu k troubě, ohřeju na 205°C , vožím čerstvě nakynutou pizzu, k tomu vino rosso di tavola a na všecky vás budu myslet a pro každýho spolknu jeden kousíček bublavé vonící zlatové mozzarellové pizzy con pepperoni.
Pa děcka, pizza bublá.
To ale vůbec není zdravý takhle na noc se nacpávat
. .
o
--
:
:
Teda koukám, že jsem šla včera spát akorát když se to tu začalo rozjíždět :o)))
Nejvíc mě ale pobavilo, že ikdyž je to téma pro pavlínku, tak ta sem teda přispívala minimálně - nechte jí tady víc místa ať se může vykecat nebo nám zase poleze do jiných témat :o)))
I pro tebe Radko platí - začerni si tvé jméno pod tvými příspěvky a pozamýšlej se někdy na nimi a nad autorem s odstupem a bez emocí....
I pro tebe doporučení platí - začerni si tvé jméno pod tvými příspěvky a pozamýšlej se někdy na nimi a nad autorem s odstupem a bez emocí....
Michale,
tebe se to netýká, máš ostrovtip a tvé postřerhy jsou na rozdíl od jiných přínosem pro diskuze. Proto netřeba tvé jméno začerňovat, tebe podle kvalitních postřehů a dospělých názorů, vytříbeného humoru a duchaplných zvratů a pavlínu podle její pizzy pozná beztak každý. Bez vás dvou by nakoláci něměli tvou moudrost a pavlíninou hloupost - koření v polévce. Jen houšť v Novém Roce....
No dekuju:-)
Ale stejne jsem nazoru, ze tve umravnostnovani tohoto fora neni na miste. Pokavad jsi nekdo z nas a neco ti vadi, nevim, proc se schovavas za anonymitu. To se bojis za sve nazory? A pokavad jses jen kolemjdouci z mravnostniho, ktery to tu zna jen tak na oko....tak nam prosim do toho nemluv, ju. Vetsina nakolaku je tu spokojena. A myslim, ze zrovna reakce na Radku, jenz to tady vsechno tvori, organizuje a dava dohromady, neni na miste...diky ni jsme tam, kde jsme ted....A diky ji za to!!!
Já myslím, že Pavlína je "doporučení"
A prijde mi, ze si hraje na Boha a nebo andela:-)))
Michale díky za poklonu, ale brzdi - co bych byla samojediná bez VÁS :o)))
Co už to zase plácáš? Když se ti příspěvek nelíbí, tak si v duchu začerni jméno autora a nereaguj. Aspoň buď důsledný. To je to tak těžký? Pro mě je v tomto příspěvku jméno autora právě důležité. Asi nebyl určen výhradně tobě, zas taková hvězda nejsi
"Začerňování" jsem pochopil jinak. Když se diskuze zprvu vážná dostává do slepé uličky či sporů, mohu si odmyslet jména. A pak posoudit, zda ještě obhajujeme myšlenky, nebo už jen meleme každý svou. Podobně pokud někoho rozčiluje jen samo jméno (a u tebe je nás na čené listině dost), nechť jméno nevnímá a reaguje či nereaguje podle obsahu. A to paltí především pro tebe, milánku!
Teda Žofi, ty aby ses nakonec oholil :o)))
Otazníku si zbytečně zpruzený, je to od Pavlíny docela milé a já se četbou jejich příspěvků bavím. Občas se opakuje, ale to se začínajícím spisovatelům stává. Oblíbí si nějakou formulaci a tu rádi používají. Nebylo špatné dílko o tom jak "Stála frontu na kolo v Tescu ... " aby "dohonila" unikajícího tatínka na favoritu.