Aj keď to tu už je, nedá mi aby som to nenavrhol v tejto forme. A síce, navrhujem po novom roku, (aby tu boli skutočne iba kilometre prejdené v roku 2006) napísať len počet kilometrov bez komentára proste len číslo a hotovo a každý len raz! Dajme tomu to po dohode určitý deň stopneme a ktosi to spočíta nech vieme koľko sme to spolu prešli - najazdili. Resp. kto už tento rok jazdiť nebude môže s tým začať. Ja predpokladám, že ešte asi budem jazdiť, takže môj príspevok až v roku 2007.
Dvojitý příspěvěk
Paľo,
stačí zadat do hledače nebo sledovat diskuze...
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=3865...
PS.
Dokonce jsi sám v něm 17.12. přidával své rozumy. Proč se opakovat?
8 lidi bez problemu prispelo a dokonce k tematu....ocividne jim nevadi duplicita. Jen tobe to vadi a musis to dat patricne a zhovadile najevo. Tyhle ochrance for miluju.
Paľo to myslel dobře, chtěl tady vidět jenom čísla, ale lidi jsou nepoučitelný - žvaněj a žvaněj ...
JJ, taky jsem to pochopil takto. Sice nevim k cemu to je - spocitat nejake "celkove" km, ale to je jedno, je to urcite o cyklistice a cyklistech tak proc ne. Akorat nekteri neumeji cist a zvanej a zvanej :-) Ale furt lepsi nez Pajana, Janek, Pavlina (jedna osoba) nebo dvojtecky.
3.176,5 km
http://www.vrstevnice.com/odkazy3/svet/svet.htm
4947 km, všechny ve zdraví a pohodě :-))
kolo 280 pesky za kocarkem cca 400
to je v metrech nebo v tisíci metrech :o)))
pokud to vydelis 1.6..... tak to budes mit v anglickych milich :-)... jo letos toho moc nebylo
41 951 220 dvacetikorun naskládaných za sebou
( 860 km )
A kolik je to v desítkách a kolik v padesátkách :o)))
3023km, nakonec jsem tu třitisícivku dorazil na Silvestra
Ty si na tom leháči zmákla ještě 580?!? Tak to si se teda opravdu neflákala :o)))
Já si fakt ten tachoš koupím. Lidi, ale jste dobří.
Kupovat si ho nemusíš, stačí, když budeš počítat otáčky kola a pak si to pronásobíš :o)))
Se ale nemůže kochat panoramatama:-)
MTB 763km
Cross 87km
dost málo néé? to šlapeš jen za slunka a tepla?
Za slunka, tepla a většinou jen o víkendech, tedy když jsem v ČR. Také to byla de facto moje první sezóna (těch pár desítek km na podzim 2005 nepočítám) po cca. 10 letech strávených v MHD/autě/na motorce. Na 2007 mám daný spodní limit 1500km, ale raději bych se dostal někam k 3000. Uvidíme, jak to bude s časem a prací, jsem pořád někde mimo republiku.
Ja budu asi nejmin presnej, nebot mam dve kola a jen na jednom mam meridlo.
Tak na tom prvnim 2879km. Ten druhej je cestak a s odhadem na nem bude cca 3tis
5879 ?...ale sezona mi skoncila zacatkem zari.