Vy krestani to mate slozity :))))))
Neuráža ma, že ma niekto zaradí medzi kresťanov, lebo som neznaboh, ale prežierať sa je nepekné a hlavne nezdravé
No napsal jsi, ze jde o hrich.
Nezdrave to je.. to souhlasim. Me se tomu darilo az do vcerejska docela uspesne vyhybat, ale i vcera jsem to moc neprehnala :) Jen to cukrovi mizi ze stromecku nejak moc rychle...
Ja sezral tolik salatu, ze jsem pak na pulnocni malem konkuroval kadidlu....Nastesti byl vic cejtit nez...No nechme toho:-))))
Tento rok jsme nekupovali žádnou čokoládovou kolekci na stromeček.Manželka pekla poloviční dávky cukroví a co se týče večeře,podařilo se nám to uhlídat a nešli spát přeplácaní (konečně po tolika letech).
Snažila jsem se nepřecpávat, z cukroví jsem měla asi 10 kousků, včera jsem byla celý den na ovoci a zelenině (až večer jsem měla v hospodě rybí mozeček - takovou specialitu nešlo neokusit), ale moje tělo asi reaguje na vůně či co - prostě 3kilový baťoh se mi objevil na břiše ani nevím jak :o)))
Ale já ho ze sebe zase shodím :o)))
A já si pořídil parádní chřipku-tak se ptám co je to jídlo.Ležím a potím,ale je to nějaký divný,stejně mám o kilo víc.Venku je parádně-svítí slunce a na bika vedle postele se práší....to jsou nejvypráskanější vánoce za X posledních let.
Soucítím-jsem na tom totiž podobně. Sotva jsem všechno dodělala a rozbalili jsme dárky--hup--a už to bylo. Tělo snad odolávalo s vědomím, že odolat musí a pak se "zhroutilo". Takže se vztekem pozoruju jak je venku krásně a já trávím čas u obou beden (TV a PC) :o(((
radko, z kolika kapříků je nutno vyndat mozeček, aby to vystačilo na jednu porci?
Já když ještě jedávala rybyčky, tak nás navšívil jeden peržan a ten, když jsme koupili pečenáče nebo uzenáče, tak bylo zase jeho specialitou vyloupnití takové té čočky, která se skrývá za každou žábrou - tedy dvě pro rybku.
A já jedla sardinky i s hlavičkou..
to mi ten rýbí mozeček připomnělo
ale já jsem jen blondýnka
Žral jsem, žeru a budu žrát. Od toho ty vánoce jsou, ne? Jaképak duchovní svátky, do obchodu a ke stolu, tak to je :-)Jako hřích to necítím, jen je mi trochu blbě,ale to spraví panák dodbrého pití. Trošku kecám, pojedu se projet na kole. Už se těším!
Ani mi nemluv, se zas nevejdu do cyklodresu :-)
Pockeeeej....cyklodresy bejvaj vetsinou natahovaci:-))))))
Jdu dojist ten salat. Mame tam jeste pulku skopku:-)
před chvílií jsme se nacpali pečenou kačenou, brambor.knedlíkama a zelím.. Spláchli jsme to pivem a půjdem se pak ješztě projít, at nám (pupky) slehnou.... Ted i nějak vynechávám ten sport, nebo jak se tomu říká, ale mám ze sebe radost, utěšuju se tím, že mi třeba nebude venku taková zima :-)
Nijak to nepřehánim. Průběžně likviduju všechno stravitelný ve svém okolí tak jako po celej rok. Nevim, proč by zrovna o vánocích měla být výjimka.Sice to občas asi přeženu, ale můžu já za to, že moje včerejší svačina měla být původně dnešní večeře??? No uznejte když se imi nic neřekne.