Caute, kdo se prida? Kterej den by sel? Pokecame, dame pifko...
Tak jsem byl dneska rekognoskovat teren, kua tam je porad krasne, nahore mrzlo, tak jsem si paradne zaradil v terenu a prijel relativne cistej. Urco se tam chystam do konce roku jeste vratit... fakt se nikdo neprida?
http://fujisvet.cz/album.php?mid=ALBUM&op...
Koukám, taky paráda :o)))
Moooc pěkně se na to kouká, ale na mě je prostě zima, dneska jsem od října vyjel poprvé, dojel jsem si do trafiky pro cigarety a cestou jsem malem zmrznul :)))))
Matyxi měl bys víc otužovat :o))) Já byl včera okolo Hostivařské přehrady. Bylo nádherně a já si vzal jen podzimní oblečení, lehké rukavice a letní tretry - v tom sluníčku prostě paráda. Ale taky je pravda, že po setmění už byla trochu větší zima - no ale na konec prosince to jde, ne? :o)
To ano .. jenže já se na zimu nijak nechystal, takže kromě zimní cyklobundy jsem jel celý v letním ...mno, kolenům se to nelíbilo, o prstech na rukou a uších nemluvě ;o)))
Neboj, rozehřejeme se na pátečním bowlingu až to ostatním natřem :o)))
Ha ha ha ;-)))
Pěkný fotky. Jenom co budu fit a bude na Bunču sníh tak jedu s tebou, ale tento a příští týden mám od doktora zákaz. Asi jsem se uhnal mezi svátkama v Kunčicích. Málo spánku a moc pití a hlavně pohybu. No a Tříkrálová mě dorazila.
Já bych vám vařila.
Kdo se postará o Jozivka na Buncu?
Jasně berem tě.
Taky nejses fit? Ja si neco uhnal na Silvestra, jak jsem libal vsechny zensky co jsem videl, tak nektera mela asi anginu a tim chlastem jsem mel oslabenej organismus, tak od te doby nejsem OK. Tesne pred trikralovou jsem lehnul, tak jsem jet nemohl a jeste porad marodim, do prace bych mel jit v pondeli a jeste tak tyden budu radsi bez kola... Tak na kolo budem moct asi stejne, tak se potom muzem domluvit a pomaloucku polehoucku zacit popojizdet, Chribska 50 uz je 14.4. tak aspon trosku natrenujem, letos ji doufam nevypustis, kdyz mas novy kolo...
parada, obcas tam taky zavitam zena je z pod chribu a tak se svagrem obcas vyrazime.
Ale doporucuji i velkomeziricsko.
Uz sje sice tezce po svatcich, ale Bunc a Chriby zacinaji byt dost aktualni http://www.mtb24.cz/zavody/chribska-50-mtb-zve... Co treba nedele? Osondovat teren?
Kdy,kde,v kolik, ty v terénu,já po silnici a krásná servírka na Bunči tam bude jen pro nás.V neděli vyrazím smer Vlkoš.Zadej čas,já vstávám brzo a auto na technickou vezu až v pondělí po ránu.
V nedeli a brzo? To me zabije, v sobotu asi bude nejaka parba, zitra mam totiz narozky a stravim je na nocni v praci... Driv jak v 10 me asi nikdo z baraku nedostane, je to pro Tebe moc pozde?
Ale, ale, ale - no tak to ti přeju vše NEJ a hlavně ať ti to po těch vašich krásných kopcích pořád tak dobře jezdí :o)))
Jooo, clovece jezdi, ted jsem mel strasne dlouhej cyklocelibat, kterej jsem prerusil az vcera a nejak moc to kolo jet nechtelo, zrejme mam nejaky spatny naboje, nebo pritahnuty brzdy... nevim pred tim to kolo jezdilo lip ;-)
Jo a StrejdoLibore, s tou servirkou to budem muset vychytat, naposledy jsem byl na Bunci nekdy tesne pred Silvestem a byla tam nejaka jina , ted nevim jestli jsem byl moc strizlivej nebo co, ale nejak moc me nenadchla...
Zkus namazat taky kolo a ne jen sebe :o)))
Ale jsem si jista, že to zase rozjezdíš :o)))
Tož neboj,v neděli brzo vstávat nebudu,zítra je ve Velké Bystřici Regi - banjo,samozřejmě jedu a to znamená návrat domů kolem třetí hodiny noční.Takže do 10.hod mne taky nikdo nevytáhne z pelechu.A máš plán,jak pojedem?Chropyně,Kroměříž a pak bych raději přes Kostelany,tam je menší dokopec než ze Zdounek.
Jojo, vetsinou jezdim prez Kostelany, tam je na ranci taky docela hezka servirka :-) Ty pojedes na krosu ze? Kdyz by bylo sucho, asi bych vzal provetrat cestaka. V kolik hodin vrazime? Ja byl kalit vcera, tak dnes uz to moc prehanet nebudu, tak bych mel byt ready... Napis mi treba rano jak budes vedet v kolik pojedes sms 604432257 a pockam Te na krizovatce.
Toz jedem? :-)
Coz vyjet az po obede? V KM by se k nam pripojil jeste jeden silnicar...
Tož su doma a živý.Ale skoro grogy.84,59 km při dojezdu.Bunč byl dobyt,servírky zkontrolovány,hlavní sezona zahájena.
V sobotu se jede do Prahy !!!
V neděli bude odpočinek protože koleno po sobotním přemrznutí na Vlčaku neni OK.