Děcka,
právě jsem viděla film - manžel kudlanky s ní ještě kopuluje a přitom už mu kape z krku bez hlavy zelená tekutina. Ona mu ji sežrala.
Ještě že u nás je to zatím i s hlavou na krku.
Ani se mi nechce dělat pizza.
Ty po nás chceš, abysme k tobě byli slušný?
Kominíčku, dnes jsem se začetla do jinýho článku tady na kole - o orgasmu - a kolik bylo zájmu. Tak jsem si myslela, že nás to nakoláky bude také zajímat.
Ale jak se tu psalo - prostě neklikat, hlavně, že je výstižný název, aby člověk věděl o čem je řeč.
Žít a nechat žít.
br ...
řekla bych, že je|Pavlína asi hodně naivní... jinak si to totiž neumím vysvětlit :-/
Mě to kamarádka také říkala, když jsem včera převáděla peníze na konto pro děti s leprou v Indii, prý nevím, kam peníze půjdou...ale když bych nebyla naivní, tak děti nic nedostanou. ale odbíhám od tématu.
U nás po kopulaci se hlavy nekousají - nanejvíš se opouší ty maminky po provedeném početí - skoro jako ve světě zvířat. a my na kole nevyjímajíc.
Ty bys potreboval urazit hlavu...bez kopulace (do toho bych fakt nesel)!!! Ale zrat bych te nechtel...to musi byt humus.
Michalku, prosím tě, nekaz nám tu pohodíčku před vánocemi, pozývám tě raději na pizzu, ju? Jakou ti mám upéci? Přijdeš?
Prijedu ti nakopat prdel...
Michalku, nemluv škaredě.
Podívej, ty a já máme nejvíce lidských příspěvků, tak jak jsi to sám navrhoval, aby jsme byla jedna rodinka, kde se nemusí jen o kole ale o všem lidským, jako v hospodě. Te řekne to, ten ono, slovo dá slovo, ne všichni si vždy rozuměj ale pojí je to, že jsou pospolu.
A hlavně, že jsou na sebe slušní a slušně mluví.
Prostě rodinka, která se akceptuje.
Příjdeš na tu pizzu, no tak, netrucuj.
Jo...prijdu...nakopat ti prdel.
Děcka,
proč je Michal tak vulgární?
Dyť on sám navrhoval, že je správný, že se bavíme o všem možným.
A že prostě nemáme klikat na to, co nás nezajímá, říkal.
A taky že máme výstižně napsat do nadpisu, vo co de, aby jsme neklikali.
A já se tak snažím a tolik diskuzí je u mých kapřících nebo vánocích nebo dárečcích.
Tak nevím, proč právě Michal čle moje příspěvky, když říkal, neklikat.
Přesto, na pizzu může klidně přijít.
Děvče, s tímhle na nás nechoď, na Michala nám nešahej a jdi radši hlídat tu pizzu, aby ti dneska puchýřky nepřebublaly...
Radko,
a co jsem řekla zlýho?
Ale no tak - když už děláš naivku, tak ať to má aspoň úroveň...
Fakt nevím.
Myslím si pomalu, že se lidi souděj podle jména a vztahů ne podle toho, co pišou a jak mluvej.
Ale, to vypadá, že jsi se zamyslela :o)))
Takže mozkožrout u tebe hlady neřve :o)))
Pavlíno, a to to děláš s Jozífkem? To bys takhle veřejně neměla dávat na web. Víš přece, že pedofilové jsou trestně stíháni. A co potom matka která svádí svého sedmiletého podle ní téměř dospělého syna? Jen aby ti Josífka nesebrali a tobě nepřidělili komůrku. Tam bys pak asi pizzu nepekla ale ani nejedla.