Takže krátce - v 18:00 z Jiřáku - kdo pojedete?!?
Zatím chce jet:
Jířa - když nebude sám
Wewe - když nebude pršet
a já bych se jela protáhnout taky :o)))
Ani tentokrát nevynechám!
Taky--když nebudou padat trakaře. :o) Ale pokud nás bude málo-doufám, že nepojedete moc rychle, protože já na kolobrndě.
Jako bys nevěděla. jak rychle se na cyklojízdě jezdí :o)))
A já chtěl vidět tvoje kolo :o(
Promiň--ale ještě ho úplně bezpečně neovládám. A taky je chudák ještě špinavé ze soboty, co nás Radka protáhla mimo jiné nějakou polní cestou.
Dyť wewe říkala, že žádný terén nebyl :o)))
A od čeho mám teda to kolo špinavé..????????
Yo, tak to se budeš muset zeptat wewe :o)))
Ale s Navarou řešíme stejnou otázku :o)))
Teda zírám - kouzelný dědeček opravil moje chyby :o)))
A nemusela jsem mít ani buchty v ranečku :o)))
Díííííííííííííííííky :o)))
Bohužel, ve čtvrtek večer stěhuji dvě sedací soupravy Bauhaus (r.v.1920, starožitnost), jindy už to nejde a na kole také ne .... ale třeba vám někde v zácpě uvolním místo a zamávám :o)))
Matyxi, co žes to potřeboval přestěhovat? :o))))
http://www.nakole.cz/clanky/clanek.php3?id=200
No tak bez tvého tuningovaného vozíku bych si to už ani nedovedla představit :o)))
omlouvám se, že jsem nedorazil ale připletla se mi tam vánoční oslava. Bohužel jsem slíbil, že přijdu odemknout a tak jsem tam nemohl dorazit až po cyklojízdě :(
Cože?!? Tentokrát to bylo bez tvého tuningovaného přívěsu?!? No tak teď teprve mě nemrzí, že jsem se nemohla zůčastnit. Pořád jsem si říkala, jak prázdíte Prahu za halasu vánočních koled a ono nic, nic, nic...
Konečně budu spát bez výčitek :o)))
Tak nevím, jestli vás zklamu nebo potěším, ale včera se mi nějak vymknul z controllingu příchod domů, takže dneska mi nezbývá, než dohánět včerejší resty... Tím pádem vás akorát tak přijdu pozdravit před šestou na Jiřák, až se budu řítit na metro... Chjo...
jezis zase tahle zhuverilost a jeste pred vanocema to bude zase nasranej ridicu a prejetejch nakolaku :)))))))
Dnes už po několikáté vůči tobě - proč to čteš?!? proč to čteš?!? proč to teda xakru čteš?!?
Myslím, že titulek diskuze hovoří víc než jasně, takže pokud tě téma nezajímá, NEOTVÍREJ!!!!!!!!
Jj.lidi co musí být kolem něj, ho již asi vytěsnili a tak se snaží prudit aspoň tady. To víš, člověku samotnému je smutno Tak ho nechme ať se druží ikdyž plácá samé bláboly a občas ijedovatou slinu utrousí. ˇJsou přece vánoce a to se obec stará i o retardované.
pojďte ho najít. najdem ho podle toho ze kterýho počítače sem chodí a vysvětlíme mu to :o)) Riggere, co říkáš?
myslim ze tebe v dire zvane Mukarov nebude problem najit takovejch co maj prdel misto ksichtu tam moc neni :))))
Dyť klidně přijď. Já se za sebe nestydím a klidně prezentuju jak to kde bydlím, tak jméno, tak obličej. Najdeš mne velice snadno. Já ze svý podoby totiž nemám koplex jako ty a nemusím jí skrývat, víš? To ty jsi zakomplexovaný chudák, ale většina ostatních je normální, takže na ně nemůžeš brát svoje měřítka víš?
Tak bohužel taky nepojedu. Právě jsem se to dozvěděl. Musím zůstat v práci :o(( Takže příští týden. Tedy snad. Mě bude ten pátek vrcholit inventura a opravdu nevím, kdy to skončíme a můžu odejít prostě až když to bude hotový. Dnešek mě fakt štve :o((( Projedu se aspoň cestou domů. Za tmy v lese:o(
Mějte se tam krásně !!!!
Promiň--teď teprve jsem se pročetla až k vysvětlení....
ty promiň, že jsem nejel a přitom začal první houfovat. Byl jsem v práci do půl osmé večer :o( A to jsem přišel v pět ráno! Bohužel je to tak skoro celej měsíc a ani o víkendech není volno. Akorát minulej tejden jsem si udělal volno v sobotu, ale o to dýl jsem tu byl v neděli. Už aby byl leden!! Vysmahnu na vandr a vyčistím mozek. Ale hlevně už nebude taková honička.
Tak ať tě aspoň o Vánocích neotravují s prací. Začátkem ledna možná budeš ještě vandrovat "na suchu".
To máš fuk. Žádný počasí není na vandr špatný nebo dobrý. Každý má něco do sebe. Ať je sucho deštimo, mráz, sních mě je v lese vždycky hezky. Jde jen o to být na to připravenej .
Tři dny mám klid a mezi vánocema a Silvestrem inventury, takže podobný nasazení :o((((