Na (po)vánoční besídku se přihlásilo opravdu velké množství účastníků, z nichž část zavítá mezi nás poprvé. Abychom zbytečně nemarnili čas frázemi: "...a který ty seš?", "Milostivá, dovolte abych se představil." apod., každý účastník bude mít jmenovku. Tuto jmenovku si každý navrhne, vyrobí či jinak připraví dle svého gusta a kreativního potenciálu. Jediné, na co by bylo dobré brát zřetel, je vyšší věk některých účastníků a tudíž s tím související vetchozrakost - volte větší písmena.
Hezky a v klidu si užijte vánoční svátky a na (po)vánoční besídce nashle!
Ježíš .. to mi připomíná historicky první sraz X-Chatu .... první co jsem udělal bylo, že jsem sundal jmenovku :o)))
:-))) Taky jsem to pred par lety zazil:-))) Docela sranda...
Tombolu, tombolu, tombolu !!!
8-)))
Nesnáším to! Připadám si pak jak v šimpanz v zologický co má před klecí cedulku s živočišným druhem a nápisem nekrmit.
Ale souhlasím s tím, že je to asi praktický. Bohužel :o((
Budu teda tu ceduli na krku mít.
Lidickoveeee...vcera jsme videli Kolina, jak v Koline krade ceduli...takovou tu, co oznacuje zacatek mesta...
Teda doufám, že nebudete trvat na tom, abych přišla ve své známé pokrývce hlavy z "ikonky". Ale na druhou stranu - ikdyž by mi bylo trošku horko, ušetřila bych za kadeřníka. Tak to zvážím :o)))
Vem si nadkolenky...:-)
No tak teď nevím - plánovala jsem černofialové šatičky a k těm se teda nadkolenky nehodí :o)))
Jeziiiis....to nedeleeeej. Vis co to je hrat bowling v satickach. By se ti cyklisticti tentononc zblaznili:-))))
Jejich problém... :o)))
Já sem za, u nás na škole cedulky taháme každý září, občas až do října.....
Jo a mám toho novýho maskota, takže ten mi možná bude sedět zakrkem..
Vopice? Ta bude sedet asi vic lidem...ale az pri odchodu:-)
A jak to tak vypadá, tak někdo bude mít i kamsi zaraženou bowlingovou kouli ;-)))
Kdoooooo???:-)))
To si opravdu netroufám odhadnout...;-) Ale vzhledem k účasti družstev, která zatím všechna vyhrožují, že chtějí být poslední...;-)))
Ja chci bejt prvni:-) Jen jsem nenasel druzstvo, ktere by to chtelo tak jako ja:-))))
To já taky, ale asi na to budeme sami ;-) Prý 5-členná družstva, pche...;-)
Já jsem se hlásil k Radce do pražských čulibrků .... ale zatím bez odpovědi ... prý 5-členná družstva, pche ;o)))
Jejej - to víš, doma rekonstrukce, tak nestíhám pročítat. Ale už se na to kouknu...
Díky, tímto vyřešeno, jsem čulibrk :o))
Pro nás, sestry a bratři, samozřejmě žádné cedulky povinné nejsou. Pokud by někdo z Bratrstva po cedulce toužil, je to jistě možné. Ale bylo by v tom případě asi vhodnější, nedávat si tam vlastní přezdívku, ale přezdívku někoho jiného, výběr je velký. Předem totiž nemůžeme vědět, jak to nakonec všechno dopadne. :')
No ale dostat přes hubu jenom proto, že si vybereš špatné jméno? To radši dostanu za to svoje pravé. Žofko, že ty se už pomalu začínáš bát? :-)
Dost možná je na čase :o))))
.. nojo. Čest nám přikazuje, použít v boji všechny dostupné prostředky. Kdo by se pak nebál. (Já se asi budu vydávat za Radku, na tu si nikdo netroufne. Ostatně jsem jí skoro podobnej, až na ten věk. :')
No zrovna jsem se chtěla zeptat, za koho se to vlastně chceš vydávat.
Tak že jsi to ty, půjčím ti nadkolenky, když už budu mít ty černofialový šatičky :o)))
Ovšem jestli chceš nést moje jméno jen kvůli tomu, že si na tebe nikdo netroufne, tak to tě asi zklamu - troufají si a dost :o)))
Pak by se mohl jeste vydavat za Bananova maskota :))))
Vopici?:-)
ví někdo, kolik nás tam přesně bude? jen tak pro zajímavost.... chce se to někomu počítat??? :-))
cca 40?:-)
Jestli to bude stejné jako s dnešní cyklojízdou--tak se tam budeme bát, jak málo nás tam bude... :o(
No...napocital jsem 37 lidi...zatim