Ahoj vsichni, tak jsem se konecne dostal ke strihani filmu a serazovani fotek z letosniho srazu. Mel bych byt schopen Vam to poslat jeste pred Vanocemi. Kdo ma teda zajem, napiste mi na [email protected] a uvedte:
-zda chcete CD ci DVD
-svou adresu
-telefon
-datum narozeni ve forme RRMMDD tedy napr. 801127 to v pripade, ze budete platit prevodem na ucet. Toto pak pouzijte tez jako variabilni symbol.
Cena je 100 penez. Bud to poslete postou v obalce na adresu AZUB BIKE, Nivnicka 422, Uhersky Brod, 68801 a nebo to prevedte na ucet cislo: 000000-1170770053/0800 u Ceske sporitelny.
Dejte, prosim, pripadne vedet i jinym, co sem bezne nechodi.
LEHNI! a delej to nohama napred...
i já
A na tom dvd je totéž co na cd? Nebo je toho tam víc? Nebo v čem je rozdíl?
Rozdil bude jen v poctu fotografii a mozna i kvalite videa. Na CD se toho bohuzel vleze mene. Zitra to posilam. Jen dnes uz u videa sedim min. pet hodin. V kazdem pripade slibuji dve. Jedno ukecane s mymi blbymi ftipky, jedno kratke, uderne, bez kecuuu.
Tak už ho mám doma, opět to nemá chybu!
Děkuji nohama napřed, a LEHNI!
Už taky dorazilo a je super . Dobrý jsou i fotky , speciálně Karlosův západ slunce. Hned musel na pozadí obrazovky. Díky.
Já chci taky! Kde se, soudruzi, vloudila chybička?
Asi se pošťákovi líbilo taky!
soudruzi se polepsi a poslou, uved adresu momentalniho bydliste pres e-mail
Před měsícem sem požádal o zaslání DVD, 19.2. provedl platbu, do dnešního dne nikdo nijak nereagoval, kdyby mi aspoň napsali vyliž si .... Na mail kterým sem se dotazoval, co se děje, taky žádná reakce. Nevím co si o tom mám jaksi myslet.
prosím poslat cd na adresu Pivoňka Pavel Břetislavova 68 Domažlice 34401 platba na dob.tel 605 24 70 83