Tak pokud by vzniklo i nějaké družstvo invalidů, tak my se hlásíme.
Pokud dorazím (viz. příspěvek u potvrzení prezence), tak se mnou rozhodně počítejte. Po pár pivečkách mám díky levé ruce (ano, to je i ta na pravé straně) tendenci házet "ob-dráhu", ale jelikož jsou dráhy zamluveny dvě, tak to snad nebude problém :o))))
Jenom aby byly vedle sebe.:-)
Ideálně obe jednu, ten letový oblouk je většinou na šířku dvou drah :o)))
No tak to máme stejnou vadu. jenže já i bez toho pivečka. Takže další do družstva invalidů? :-)
rozhodně :o))
Pustíte i mezi sebe mladého, plného elánu??? Co míří na trojnásobný počet kuželek???
Jasne ze budem boulet!!! Vzdyt na to se tesim, ze proti nekterym nakolakum zaboulim....Jsem psal, ze vyhraje ten, kdo trefi oba zlabky na jeden hod:-)
A co udelat takovej malej mininakolackej turnajek:-)
Dle meho nas bude tolik, ze urcite 1-2 drahy za tu noc zaberem...Alespon ja kdyz se do toho pustim, tak boulim jak silenej....pak mam ruce jak opicak a zlamane nechty z tech der:-)
To si musíš ty nehty nejdřív trochu ostříhat ;-)))
A nesměju se zbytečně, vím co dokáže koule udělat s nehty o malinko delšími než by měly být ;-)))
Praveee...ja uz jsem poucen. Poprve jsem sel na bouleni jak manekyna...pak jsem si je tam nad popelnikem kousal jak malej fakan:-))))
Teda to zírám - dyť si říkala PŘED setkáním...
Ale dobře...
A nebojte - vystřídáme se všichni, kdo si budem chtít zaboulet :o)))
Já se určitě hlásím na "bowlení" - a jsem i pro nějaký srandaturnaj ve stylu " mladí proti starým" nebo "ženatí (vdané) proti svobodým" jak to praktikujem občas u nás na volejbalu.
Hele a ty se řadíš ke kterým - mladý a ženatý nebo bohatý a svobodný?!?
To si nejdříve dojdi do domova důchodců, aby jsi měl proti komu hrát. Mezi nákolákama žádné staré lidi nemůžeš najít. !!!!! :o))))
To je pravda, co jsem to já nešťastník napsal! Tak jinak - mladí proti ještě mladším.
Tak kdo bude hrát semnou??? Ale já sme mladej, svobodnej... a ještě navíc nadějnej :-D
Teda koukám na ten zájem. Během chvilky 13 lidí. A to je večer. Co teprve zítra během pracovní doby s využitím pracovních PC....8-))) Asi budu muset přiobjednávat. Snad bude ještě volno.
Ja nevim, jak ostatni, ale objednal bych jednu celou drahu jen pro nas...kdyby to slo....
Já se teda rozhodně chystám zboulovat i zaboulovat.
:-)
V jakém pořadí ? ;-)))
Nebudu se s tebou dohadovat, ale píšu všema deseti, tak jsem určit ěbyla rychlejší :o))
Nakonec dokazuje to i více napsaných písmenek :o)))
Tak doporučovala bych v opačném pořadí :o)))
Hele a ten mejdan na čtrnáctce ještě musíme doladit...
Protože jsem se zachovala jako "aktivní blbec" a poněkud narušila harmonogram (po)vánoční besídky svojí "aktivitou", vyhlašuji stop stav pro přihlášky na "boulení". Je možné, že se "boulení" i časově posune. Děkuji za pochopení a organizátorům se omlouvám.
On tam bude snad krom piti, jedeni a koukani na ostatni i nejaky program? :) To se nam zatajilo... :)
To nevíš? Úvod setkání bude přece věnován přednášce "Proč ..", následované přátelskou besedou nad palčivými problémy, které přednáška otevře. V přestávce mezi dalším bodem programu, módní přehlídkou, si pak se zájmem prostudujeme dokreslující informační materiály. Alokohol se začne podávat aš po jednomyslném schválení závěrečného provolání. :')
A o prestavkach se budou podavat sunkov chlebicky se zlutou limonadou.
Doufám, že bude k dispozici i flipchart a nějaká ta hodně blikající a superpřehledná presentačka v powerpointu
Hodně blikající záležitosti dostane na starost wewerka.
Já si již ve vší své pověstné tiché skromnosti připravuji přednášku ná téma "České cykloznačení - Nejlepší na světě". Tam samozřejmě diskuse nebude potřeba, závěrečný potlest bude stačit.
.. pardon, změna (zkomilil jsem zadání): Přednáška bude na téma "České cykloznačení - Nejhorší na světě". A závěrečný potlesk má být doplněn pískotem vyjadřujícím oprávněné opovržení nad "těmi, kteří za to mohou". To bude hračka.
Pokud během přednášky několikrát nepoužiješ "tah na branku" potlesk ode mně nečekej. ;-)
Nerad prozrazuji, ale k závěru přesvědčivě dokážu, že cykloznačení je zlovolným a zákeřným výtvorem českých motoristů. Pak už vygraduji jen několika smluvenými narážkami na břichaté radní a jedovaté zplodiny; úspěch zaručen.
Myslíš, že to tak bude stačit?
Já myslel, že na na začátku bude volba do funkcí "Jednoty obce nákolácké". Měl bych zájem o místo pokladníka.
Měl by také být vyhodnocen" Cyklista-nákolák roku06 ".
Volba "Padavka roku".
Volba "O největšího prudiče roku".
Na konci by měla být soutěž " Královna krásy".
Zase sem zapomněl toho smajlíka .(:o)))))
Tak já se hlásím na předsedu revizní komise a neukradneš ani desetník!!
Ledaže by ses rozdělil. Já ti dám okrádat naší skupinku sám!!!
Já tě navrhuji na čestný titul "Cyklista - tunelář ".
Ježkovy voči, co se to tady chystá? Já myslela, že když nepojedu, tak o moc nepřijdu, ale jak to tady čtu, tak to bude jak první máj za Husáka! Jen rozzářené oči a bujaré veselí! Ještě byste měli nést nějaké ty fangle, a kolorit celorepublikových oslav bude dokonalý! :-)))
Vážení příznivci "boulení". Protože jsem si vzala "na triko" organizaci Povánočního (sranda)miniturnaje v bowlingu NaKoláků, určuji tímto i hrací systém a vůbec...
Turnaje se zúčastní 4 družstva po 5 členech. Každé družstvo si zvolí kapitána a výstižný název. Stejné dresy nejsou povinné. Družstvo dostane k dispozici 1 dráhu na jednu hodinu, v které absolvuje něco zkušebních hodů a hlavně uskuteční jednu celou hru (tj. každý hráč odhází 10 "dvojhodů"). Porovnáním celkového počtu získaných bodů bude určeno pořadí úspěšnosti družstev. :-)Jo a nezapomeňte na startovné, organizátor nebude platit dráhy ze svého. :-( Takže máte ještě několik dní na to, abyste si zvolili či sestavili "manšaft snů". Sportu zdar a "boulení" zvlášť.
Jsou povolena i jednočlenná družstva ? ;-) Já bych nerad kdyby mi to někdo kazil ;-)))
Nejsou povolena! Individualismus nebude podporován. Jen se hezky druž a spolupracuj. Máš na to ještě několik dní, abys z ostatních členů družstva udělal "profíky". 8-)))
A safra, já bych ten individualismus zrovna taky potřeboval, mám úplně ten samý problém co Jarda, jen na opačné straně barikády .. nerad bych to někomu kazil .... ono se sice říká, že kdo si hraje nezlobí, ale proč se na něj potom zlobí ostatní ? :o))))))
Tak založíme družstvo "bratrstvo kočičí pracky". Pouze pro pokleslé existence a černé ovce fóra. Kdo se hlásí?
:-)))
Chceš-li vyniknout, tak já jsem ten nejvhodnější člen družstva.:)
Berem. Teda jako když to vezmu kolem a kolem, tak cyklojízdy jsou takovej menší kádrovej škraloupek, ale kuřáctví je naproti tomu taková odpuzující zvrhlost, že jsi to dohnala.:-))))))) A neboj, manželka je taky slušná ženská, jenže mi do ničeho (skoro) nekecá, čímž se dopouští napomáhání trestné činnosti, spolupodílnictví a přehlížení společensky nebezpečné činnosti, takže ji taky beru.
P.S. A ještě ke všemu máš protekci, protože jsem na Dědině leta letoucí bydlel. ;-)
Zkušenosti z cyklojízd budou k nezaplacení. Blokáda dráhy soupeřů v kritickém okamžiku boje bude naší silnou zbraní. Prohnilé zásady fair-play přenecháme slabochům. Naším heslem budiž:
"Není důležité zvítězit, ale pokusit se o to všemi prostředky!"
Takže s paní Zakarrovou je "manšaft černých snů" kompletní, kapitánem se zvolil Zakarr. (Nevíte někdo, co to ta "volba" vlastně zanamená? Doufám, že to nemá něco společnýho s demokracíí, k takovejm zpátečnickejm metodám nás nikdo nemá právo nutit. :')
No super, takže zakládám družstvo Pražských Čulibrků a hledám další 4 spoluhráče :o)))
Pro neznalé - Čulibrk je označení posledního místa v kuželkách, takže v tomhle týmu vynikne každý :o)))
V tom případě se hlásím taky. Včera jsem byl hrát a svým výkonem jsem pro toto družstvo vyloženě předurčen :o)))
Yasně, beru tě. Očekávám od tebe 20 žlábků :o)))
No hurráááááá, to zní přesně jako to správně družstvo pro mě ... jsem předurčen pro 17 žlábků (či mušlí ? :o)), a k tomu tři x náhodně strike, který však pozici Čulibrků neohrozí :o))
Takže se tímto kajícně hlásím a poníženě žádám o přijetí :o))
Jestli jsem to správně pochopil (nevím, co to ty boule jsou), tak každý borec musí dvacetkrát roztlačením uvést nějakou kouli do pohybu tak, aby se dokutálela až do jakéhosi žlábku. Dvacetkrát, to je dost (únava, vyčerpání, přepětí, schváceni, ..).
Může v případě potřeby přijmot pomoc od ostatních čelenů družstva? Můžou mu s roztlačováním koule trochu píchnout? Samozřejmě aniž by se koule dotkli, to je jasný. Myslím něco jako v pohádce o veliké řepě, jenže naopak.
Únava... A to si vezmi, že ty nejtěžší koule mají 16 liber...;-) Zvedneš to a dokážeš to vůbec uvést do pohybu jednou rukou ? ;-)))
Tedaaa...faaakt. Hel, tady se Librama plati a je to tezka mena....asi si par kouli nakradu:-)))
Ježiši, jálé koule? Já jsem viděla v Tv nějakej šot a tam se pravda pán něšeho jako koule držel, ale po dráze jel on! Už jsem si u xeroxáků zajistila litr lubrigantu, aby mi to dobře klouzalo a vy teď tohle? Co s ním budu ve svém věku dělat to teda nevím a ještě ani nebudu pro družstvo "bratrstvo kočičí pracky" platným členem. A to mám přitom tak vhodné prostorové předpoklady, že i půl hodu by mi stačil na sundání všech kuželek. Ach jo zase zmařená šance vyniknout.:))))
Pro všechny "pracky", - hovoří kapitán.
Okamžitě bez brblání nastudovat :
http://cs.wikipedia.org/wiki/Bowling
a hned po tom
http://www.bowling.cz/pravidla.html
A ne že se na to vykašlete, já to poznám!
Já můžu hrát jenom levou protože jinou nemám a další dva si to pletou s čertví čim, radši ani nedomejšlim. No to zas bude mač.......:-)))))))))))))))
Jako teorie dobrý, teď jsem zvědavá, jak to předvedete v praxi. 8-))) A na té fotce jsou pěkně vidět "kanálky", co neustálé nějakou záhadnou silou přitahují koule (bowlingové).
Cože? Kanálky? Tak moment, tam je ta dráha s kanálkama? To je ale podraz, je to doufám jasný. S tim se samozřejmě nepočítalo.
Jéééé, to sou ty s kanálkama. Jéééé to neplatí, na těch mi to nejde. Na tom se nedá hrát. Nojo, starý dráhy s kanálkama, to nemá cenu, na těch to de blbě. Ach jóóóóó
Tak jsem si nahlásila dovolenou abych to stačila prostudovat a nacvičit. ten první odkaz bojkotuji to je samé cizí slovo a ještě ktomu nějaké připouštění nebo co. Ale druhý je fajn. Uklidnilo mne, že kroky směřují dopředu akorát v těch dírách mám zmatek. Takže jdu vyrábět kouli vyvrtat nějaké dírky a za domácí úkol nacvičím perfektní úchop.a doladím koordinaci pohybů nohou vpřed rukou vzad. no těbůch to je jak v pohádce mrazík:))
Buď bez obav. Vezmeš kouli, hodíš kouli...a počkáš jak to dopadne. Případné úspěchy či neúspěchy nekompromisně napráská monitor. Tam je trochu problém, že ovladač k tý televizi s výsledkama je vždycky někde zašantročenej, takže "reset" ani jinej program nastavit nejde.
A ještě k tomu programu - ano, odhalili jste to všechno do puntíku. Tak jen doplňuji, že každý má nárok na 2 chlebíčky a 0,3 matonky a po přestávce párek s hořčicí :o)))
Jinak ale měl v osm přijít Ježíšek, který se tímto holt ruší... Anebo možná přijde pozdějc, když nebudete zlobit :o)))
Hele radko, řekni pravdu !!! Bude Ježíšek nebo ne ?!!
Takový možná pozdějc neberu !!!
Sem se fakt těšil
A ještě k tomu programu - nebude se náhodou volit nejkrásnější nákolačka a nejkrásněší nákolák ???
Já jen abych nepropásnul přihlášení.
:-)
Hele...dotaz? Do jake kategorie se prihlasis??? Nakolacka nebo nakolak?
A mozna prijde i kouzelnik....
Vyhlašujeme konkurz na 5. člena družstva, které je zatím ve složení: Burajda, Burísek, Kolín, Kolínová.
Požadované předpoklady: malý nebo velký, tlustý nebo tenký (ostatní členové družstva tyto podmínky splňují). Výkonnost nerozhoduje: "Není důležité zvítězit, hlavně aby byla SRANDA."
Tak družstvo Čulibrků je komplet - já, ckp13, wewerka, matyx a moni.
Vzhledem k tomu, že zatím se všichni cítí na to že prohrají, zakládám družstvo, které chce vyhrát ;-) Nebo se k někomu připojím...;-)
Michale, kde jsi ? ;-)
Jé, tak to bych se i přidal! Chci už konečně taky někdy wyhrát! Ještě se mi to nikdá nepowedlo... :o
TAk uděláme družtvo mladých a nadějných :-D S Jardou do toho du, dva jardové, co víc si přát :-D
Taky me nebavi byt porad druhej :-( kolik ma mit druzstvo clenu?
5 ... ne 4, ne 6, ale 5 ;o)))
Tak to by bylo misto i pro me?
teda já osobně si myslím, že pokud bude zájemců více než 20, pak mohou být družstva i početnější.
zatím je ale ještě místo v družstvu u jardy - tam je, myslím, momentálně jarda, rigger, michal a banán.
domluv se teda s jardou!!!
Zatím 5. Jestli chceš, tak se k nám přidej. Budeme tam já, Rigger, Bananovník, a předběžně Michal...
Tak jooo, taxe hlasim do vitezneho tymu :-) Nebudme trapne skromni.
Jak jako do vítěznýho týmu? Se mám takovej dojem hlásíš blbě. To jako chceš k nám? Vyhrát může jenom jedno družstvo a já při vší skromnosti už bohužel vim který naše to bude.
:-)))
Já taky .... Čulibrci už si rezervovali tu největší cenu, to jest cenu útěchy a na tu nám nikdo nesáhne, že Radko ? :o)))
wo tom žádná - jak někdo hodí víc žlábků než my, přijdou na řadu pěsti :o)))
přesně jak jsem dneska zaslechla v rádiu - "nechal ho boxerem pohladit po hlavě, aby se mu srovnaly myšlenky" :o)))
ale no tak dobře, jsou Vánoce, tak bude stačit panák na usmířenou :o)))
To chceš praktikovat již vyzkoušenou "rumovou smršť"?
Ja chci taky sefovat nejake bande:-))))))))
Tak tady na velíně koukáme koukáme do svých obrazovek, že jsme kapku zaspali. My chceme taky boulovat! :o))
Tak to vypadá, že si budeme muset založit vlastní družstvo. Jitka a Václav
No není přece problém zvednout počet účastníků v družstvech na 6.
Burajdóoooooooo!!!! co ty na to?!?
Někde jsem to tu už napsala, že 6tičlenná družstva nejsou žádný problém. Původně se hlásilo relativně málo lidiček. 8-)
Každé šestičlenné družstvo bude mít svého šéfa, ten za něj bude bojovat (a bodovat?), ostatní se pak mohou věnovat jiným bohulibým činnostem, obvyklým na srazech známých se známými, známých s neznámými aji neznámých s neznámými ... 8-)))
No tak Jitko, vidíš - není problém se k někomu přifařit. Aby to bylo vyrovnané, tak my klidně jednoho z vás přiberem.
A bude kategorie pro příchozí (černé koně) ?
taky bych boulila, ale bohužel jsem to v životě ani neviděla, natož snad zkusila... tak budu jen smutně koukat, ale třeba se i tak pobavím :)
Cami, nenaříkej, já taky jen zírám, kam se to ten náš cyklospolek řítí! Když jsem se konečně naučila jakž takž jezdit na kole, zase přijdou s boulema nebo snad koulema? Bůhví, s čím si tam vlastně chtějí hrát! :-)))
Cami, jsem na tom podobně. Tak bychom mohli založit družstvo a boulovat za jeden tým. Třeba vyhrajem pěknou poslední cenu :-)))
Jak je již naprosto smrtelně uvedeno výše, a lze to vyčíst i z názvu týmu, na pěknou poslední cenu má rezervaci tým Pražských Čulibrků ...... bohužel, museli byste se móóóóc snažit, abyste nám ji vyrvali z pařátků ;o)))
To si na velkým omylu! I kdybych to měl zkorumpovat, tak poslední cena bude naše.
Za tým "Kráska a zvíře" Ai :-)
Obávám se, že vy dva máte smůlu - 4 družstva už jsou stanovena...
Naopak, tohle nepovažuju za smůlu. My bychom hráli, ale vy nám to neumožníte. Vaše chyba :-)))
a máme po legraci :-P
Ještě rádi po nás sáhnou :-)))
Že by boul award´s ? No to bych se přihlásil do technického zázemí !
Pročetla jsem se celou diskuzí až na konec a vychází mi z toho toto složení družstev:
Bratrstvo kočičí pracky - Zakarr (kapitán), Zakarrová, Žofka, Navara, Zden42.
Pražští Čulibrci - radka, ckp13, wewerka, Matyxcz, Moni.
zatím bez názvu 1 - Jarda, Rigger, Banánovník, nepřihlášenej Michal, LOBO.
zatím bez názvu 2 - Burajda, Burísek, Kolín, Kolínová, Ligi.
Pro velký zájem je možno doplnit družstva o šestého člena, případně náhradníka.
Bych ten nazev nechal, jen to trochu prehodil, "1. bez nazvu" :-)))
tak to sem aboslutně za!!!
Proč zrovna my jsme Béčko? :-)
Bacha, ať Tě neslyší Haha Bimbi ;-)))
Kam ses přihlásil, tam teď jsi, tak si nestěžuj ;-)
Počkej, Haha Bimbi chci bejt odvždycky já a já jsem v jiném mužstvu :o)))
No ale jestli si Žofka půjčí ty moje nadkolenky, pak by mě mohl adekvátně zastoupit, když si budem tak strašně podobní :o)))
Taky bys už mohla vědět kam se správně zařadit ;-)
Nebo je to schválně ? Že by Bimbi chtěla škodit Čulibrkům ? ;-)))
Tak na tu vaší podobu jsem ohromně zvědavý. Žofka se oholí nebo Ty si už dopředu pěstuješ tu obličejovou srst ? ;-)))
No tak, myslela jsem, že to bude překvapení, ale dobře - už se týden neholím :o)))
To tam budeš dělat Santu???
A další překvapení je v tahu... Tak teď už mi opravdu zbývá připravit si jen taneční vystoupení na téma písně "my jsme malé včeličky, pracujem den celičký..." :o)))
vyndám ze skladu mávátka ve tvaru kytičky, abys měla pro tanec krásně rozkvetlou louku....
no to se mi to bude kráááásně bzučet :o)))
a nepovim, aspoň nějaký překvapení si musím nechat :o)))