Našel jsem si v Gigasportu kolo Carraro Dynamic. Má hliníkový rám, vidlici ZOOM 386 ENDURA, řazení Shimano Sram Grip Shift....Stojí 7600(původně prý 9600). Tatík chce levnější s vidlicí ZOOM 327 Escape, řazení Shimano TX 70 Revo Shift za 5600 Kč. Jde mi o to aby to nebyli uplné s***ky a aby to aspoň něco vydrželo. Díky za odpovědi.
Ja bych radsi koupil kolo v cykloprodejne, ma to svoje vyhody. Ty kola ktery jmenujes se mi nezdaji nejak cenove vyhodny. Dosel mi taky jejich reklamni letacek s kteryho ale neni jasny, cim ty kola jsou osazeny.Ten Dynamic ma 21 prevodu, tak predpokladam ze tam bude Altus(Acera). Za stejny penize koupis kolo v normalnim obchode. Pokud narazis na lonsky vyprodeje, tak za 8-10tkc koupis i s lepsi vybavenim.
Pro tatika: kolo za 5600 bych nekupoval.
Jezdí li kolem baráku jednou tejdně pak to stačí,jinak vyhodíš 5600kč dochřtánu gigasportu.Ty s...r to jsou!
Jestli chcete koupit kolo za každou cenu a málo peněz, tak ano. Jestli věříte, že je zlevněné o to, co je v letáku, tak to rozhodně není pravda, jako u každé nabídky. Doporučil bych před koupí kola dojít na radu k někomu, kdo na kole jezdí a umí poradit, což bývá v dobrých i když malých prodejnách jízdních kol. Základ je, aby ten kdo prodává, také na kole jezdil a to bývá poznat. S pozdravem já.
.. totéž, co ostatní. Včetně té nedůvěry k výhodným letákovým nabídkám.