Tak jsem se opět ocitla na nějakou dobu doma v rodičovské roli. Zatímco všichni kolem mne řeší ucpanou dálnici na Prahu, neprůjezdné Brno a nedostatek času související s povinnostmi v zaměstnání, já si už rok a půl užívám dennodenní vyjížďky na kole v liduprázdné přírodě okolo Brna.
Moc hezký článek. A hlavně inspirace do budoucna. Já se sice ještě bráním, ale přítelkyně na mě v tomhle ohledu tlačí čím dál víc, takže nevím, jak dlouho se ještě ubráním :o))))
Vždycky když u nás na vsi pak potkávám ty obtloustlé maminky s kočárky, co ještě před dvěma třemi lety byli aktivní lidé, tak se hrozím, že by právě tohle mohlo být i z té mojí. Tvůj článek mě z toho vyvedl, hned jí ho přepošlu, takže děkuju Soňo.
Na stránkách Benecykl už visí pod názvem "Poradna" praktické rady pro začátečníky s vozíky. Mrkni na to, třeba ti to pomůže až budeš svou přítelkyni seznamovat se svými záměry do budoucna....:). Ahoj Soňa
Musim potvrdit. Mame dvojcata a koupili jsme si vozik Croozer. Po kratkem boji, jsme k nemu jeste pridali odpruzeni abychom mohli do terenu. A diky tomu jsme s detmi najezdili asi 900km.
Krome toho ze muze jezdit maminka samotna to ma jeste dalsi vyhody. Napriklad, kdyz zaprahnete tatinka do voziku, tak se srovna vykonost a i mensi vyjizdka je pro nej vybornym treningem.