Kdo se kouká do kalendáře ví, že dneska je Mikuláš. Teda je Jitky - jeden krásný pozdrav k Vrtalům, ale jinak všichni víme, že dneska večer přijde Mikuláš :o)))
Tak se přiznejte, kdo byl hodný a dostane čokoládu a kdo zlobil a dostane uhlí a brambory?!?
Já asi ty brambory... ale nakonec, škrob je jen jiná forma sacharidů, tak si při trošce dobré vůle budu myslet, že jím čokoládu :o)))
Já jsem tě tady dost zlobil. Tak co dostanu ?:)))))
Hele, na brambory mi nesahej, sama mám málo :o)))
To bych si nedovolil. A máš u mne 1*.Hádej za co ? 8))))
Zase je ten šmudla blbě.:o)))) Už to umím.
1*, od tebe?!? To teda natuším a vůbec nevím, jestli ji chci...
A prasátko je moje - ty si najdi jinej čumáček...
Máš ode mne za 1* a ještě 1* a ještě prosbičku. Prosím, prosím smutně koukám mohu používat tvojeho smajlíka ? Moc se mi líbí.
Však se jednou někde setkáme. V jakých lihovinách jsi ochotna brát tantiémy ?
Zase jsem jej zapomněl napsat. :o)))))))))))
Hele, brzdi, máš u mě zářez na pažbě jako Brno a s těmi já si na tantiémy nehraju...
A konec srandy, od tří jdu jednak, tak si jdu namalovat nějakej obličej :o)))
Chjo... :o)))
Mám takové tušení, že zlobivé děti to budou spíše mít za odměnu ;-) Brambory a uhlí jsou dneska celkem drahé ;-)))
Taky jsem si říkal, že dám vnukovi za trest pomeranče.
Já byl hodnej! DOstal jsem plnej pytel dobrejch věcí. Všecko jsem to sněd a vitamíny mi tečou i ušima :o)))
to je pěkné! 8-) Ty říkáš čokoládě vitamíny? 8-))
Ne :o))) Já čokoládu nejím. Dostal jsem spoustu ovoce. Sušený i čerstvý. Na tom ujíždím já. Za poslední týden jsem snědl tak cca deset kilo mandarinek a to nepočítám to ostatní. Můj zelinář má radost :o)))
Šťastný člověče--já tu čokoládu pořád ne a ne vytěsnit z mozku--pořád se jí dožaduje... :o((
Když se rozhodneš, tak to vydržíš. Tak měsíc je to blbý. Tak další měsíc máš chuť tak jednou za tejden a to už se dá přežít. Pak tě chutě přejdou a nijak ti to nevadí. Ozve se to tak jednou za rok an chvíli a to jde obládnout a v dalších letech už je to absolutně v pohodě.
Ženy jsou prokazatelně na čokoládu citlivější než muži. Nějak to souvisí s chuťovými buňkami a centrem "slasti" v mozku. Alespoň nám to tvrdil nějaký psycholog kdysi na školení. Pro ženu je tedy daleko náročnější odbourat čokoládu z jídelníčku než pro muže. 8-)))
Odůvodnit se dá úplně všechno.:o)))))
Známjedinýho člověka závislýho na čokoládě a je to chlap. Kdysi jsem taky jedl jednu denně, ale přesto to šlo odbourat, když jsem se rozhodl (moc jsem tloustlú stejně jako nikotin či alkohol. Takže jsou to jen a jen výmluvy :o)))))) Stačí se jen rozhodnout !
Ty jseš šťastnej člověk, většina problémů, pro mnoho jiných těžko, ne-li vůbec řešitelná, je pro tebe pouhou brnkačkou. Obdivuju tě za to, ale až zprovozní černou listinu, pak si nebudu jistej.;-) Začínáš mi připomínat mýho současnýho tchána.
No tak jestli věkem, tak máš asi hóooooooooooodně mladou manželku :o))) Člověče dokonce tak mladou, že by to vlastně bylo i trestný :o)))
No vidíš a jsi v průšvihu ani nevíš jak :o)))
Když jsem jí ke čtyřicetinám kupoval růže, vzal jsem jich jenom pětadvacet. To bylo radosti.:-)))
Jak je vidět, zatajil si, že ti u pětadvacátý došlo kapesný, že jo :o)))
No to tě teda doma pěkně rozmazlujou :o)))
Určitě nejsem šťastnej člověk, tomu nevěř. Štěstí je stav duše a s vnějšími podněty souvisí jen z části.
Jen ze zkušenosti vím, že je to opravdu v tom rozhodnutí. Kouřit jsem třeba přestával deset let. Jistě chtěl jsem přestat, ale tak nějak jednoduše. Asi jako, když si přeju mít hodně peněz, ale nejsem pro to kromě koupě losu ochotnej nic udělat, prostě aby to někdo udělal za mě. A pak jsem se jednou naštval, rozhodl se a najednou to šlo. Totéž s váhou, alkoholem, čokoládou a dalšíma drgama.
Tvýho tchána neznám, takže nevím, jestli se mám cítit poctěn nebo se naštvat. Pro jistotu se radši naštvu :o)))
Tim chces naznacit, ze MM, zavislak na cokolade, je zena?
Chceš snad říct, že nevíš, kdo je slavná MM?!?
Nápověda publika
Marylin Monroe...
Tak vytěsnit mozek a dej si tam čokoládu.:o)))))
:o))))) Hele to ale vůbec není špatnej nápad... Možná by ta čokoáda byla výkonnější než ten můj chudinka opotřebovaný mozeček... :o))
Nemusíme si stále zdělovat jenom zkušenosti o píchlých kolech. ( :o))))