Přátelé nastal den D a pustil jsem se do střihu videa ze Stráže. Proto se Vás Tímto dovoluji zeptat, je-li na tomhle webu někdo, kdo by měl zájem -:))). Také se ptám, jestli máte zájem o video co nejdelší, nebo jen krátký střih.Po prvním a druhém shlédnutí musím konstatovat, že to vypadá lépe než jsem čekal a délka vychází tak na 90 min. Pokud tam tedy nechám vše. K tomu lze objednat zvlášť komplet foto z několika fotoaparátů na CD nebo DVD nebo foto v max počtu dle mého výběru přímo na video DVD jako minule. Asi 300 ks bude max.
Takže Vás zdravím a těším se na Vaše odpovědi
Já bych prosila komplet.
Tož já bych taky bral komplet vše.
Já sem taky pro komplet do mé galerie....
Dávám tímto na vědomí, že registruji Vaše požadavky a jinak soustavně pracuji na videu ze Stráže. Aktuálně řeším foto a hudbu do filmu. Fotek je asi 850 ks. Z toho něco málo vyřadím kvůli kvalitě a jinak Vám to předhodím.
Jo, ještě si ztáhnu od Wewerky, tak to bude další cca 100 ks, takže se dostaneme k 1000.
Jo, ještě mám dotaz, jestli byste to rádi s podkresem hudbou nebo jen tak. Pujde to přehrát na PC i DVD přehrávačích
Tož jasně že s muzikou.
Taky prosim komplet.
Dovolil bych si dotaz, jestli by byl zájem, technika a prostor o uspořádání premiérového promítání videa ze Stráže nad Nežárkou.
Je to fakt docela povedené a myslím, že si to nezaslouží jen tak poslat zájemcům poštou.
Co vy na to drazí přátelé a milovníci na kole i Nakole?
No, yarisi, je to sice zajímavý nápad a určitě jsi to zase zpracoval krásně, ale mám obavu, že když se sejdou víc jak dva lidi, tak není v žádných silách udržet je sedět víc jak hodinu v tichosti, aby sledovali promítání. Budou krafat a krafat a krafat...
Jinak projektor není problém.
Myslim, ze je to zbytecne. Urcite se na to podivame na nejakem spolecnem srazu (Plzen?).
Jinak bych byla pro zaslani nejake spolecne zasilky do Prahy - hlasuju pro sberny bod 'Radka' :))
Jo, není problém - mým pašeráckým kanálem jde poslat bez nákladů na poštovné :o)))
A rovněž tak i rozeslat :o)))
Osobně bych nějakou premiéru uvítal, přece jenom to je lepší pustit ve velkým na stěnu než na monitoru počítače. V Plzni se asi nesejdeme...
Jinak - když to radka nabízí - není určitě k zahození její nabídka to poslat po jejím kurýrovi.
Jasně, jen ať se mi yaris ozve. Prachy nechť si ale vybere sám :o)))
Já Vám nechám čas na rozmyšlenou. Ještě mám zpracovat fotky a až to budu mít vytvořené i s obalem, tak se ještě ozvu, kdo by měl zájem.
Závěrem Vás všechny zdravím a přeji Vám pevné zdraví a mnoho povedených srazů v roce 2007
Ohledně rozeslání se mi když tak ozvi - lze to zrealizovat i přímo z Olomouce.
Jasnačka. Jakmile dodělám fotky, hodím sem poslední výzvu, začnu vypalovat a balit a ozvu se.
Potřeboval bych ještě fotky od wewe. Nejlépe mailem na [email protected]
Jake? Vzdyt jsou ke stazeni volne na netu a odkaz jsem ti na to davala...
Jako odmitam posilat 190mb na email... to fuckt ne..
Co se dá dělat??? Stahovat to je naprostá šílenost.Poslat to zmenšené z uloženého souboru je otázka pár minut.Já jsem na tom videu nechal hrubým odhadem min 50 hodin.
Fotek mám dost.Chybí mi z výpravy na Landštejn
Landštejn nechtěj po wewerce, na to máme jinou profesionálku. I když ta zrovna nefotí. Mohla by ho ale namalovat :-)))
U mě na stránkách je MŮJ Landštejn vyfocen mirou.I, takže zájemci nechť si ho stáhnou...
http://www.vrstevnice.com/akce/2006/09zari...
Nerekls nic o zmenseni. Navic jsi IMO rikal, ze mas adsl...
To mám, ale nevim, co tím myslíš?
A tvoje adsl teda neumi stahnout za ten mesic co jsi se na to ptal UBOHYCH 190mb? Nebo postradas misto na disku? Nejak nechapu v cem mas problem. Vzdyt pres normalni linku muzes za mesic stahnout stovky GB.
Pokud chces umistit na dvd zmensene fotky, tak jsem silne proti. Nabidla jsem ti originaly, zmenseniny si muze kazdy prohlednout na mem webu.
Pokud to chces do videa a jak rikas, jde o par fotek z Landstejnu, tak prece neni problem si tech nekolik fotek stahnout z me stranky.
Takze mi prosimte vysvetli v cem konkretne vidis problem ted...
Fotky, které jsem od Tebe stáhnul měli 5-7 KB a musím je stahovat po jedné. Možná to dělám špatně, ale jiný postup neznám.Žádný jiný problém není. Disky mám dva á 320 G
10.12.06 20:35 wewerka
a jeste je tam podadresar /foto/
10.12.06 20:35 wewerka
To ani nemusis. Da se to stahnout jako jeden soubor a navic jsou tam v plne kvalite. Konkretne www.ok.cz/wewerka/straz.zip
Citace posty s tebou.
Tzn. soubor s fotkami se da stahnout na adrese http://www.ok.cz/wewerka/foto/straz.zip