Právě jsem otevřel leták Tesca a na traně 28 je nabídka funčního prádla značky Scorpion (původně 599, nyní 299 Kč tričko/kalhoty). Nemáte někdo zkušenosti s touto značkou? Nebo je to pouze obchodní trik? 299 Kč za kus je velice pěkná cena.
Pokud bys to chtěl koupit. Rozebrat obal ať je jakýkoli, prohlídnout, osahat, do kabinky a vyzkoušet. Pokud budeš mít sebemenší pochybnost, nekompromisně vrátit. A to i kdyby se na hlavu stavěli, máš na to právo !!!
Já to tak dělám vždycky.
Nejde ani tak o značku, ale o materiál ze kterého je to vyrobeno. To ale pravděpodobně nezjistíš.
Doporučuji koupit max.1 kus. Podobně jsem to udělal u thermo trika z Lidla. Na kolo bylo nepoužitelné, dost jsem se v něm potil. Později jsem ho začal používat na spaní a tak jsem si ho oblíbil že jdu pozítří pro další.
já nemám negativní, ale pozitivní doporučení- osobní zkušenost, koupil jsem si tričko dlouhý rukáv z uvedené série (bylo to v plechovce) aje to docela slušné funkční prádlo za ty peníze.
I když nejlepší zkušenost mám s výrobky MOIRA.
Maj ho v Tesco jeste dnes, v plechovkach a cenovka na tom je i 599 i ta nova, oranzova, 288.00. Koupil jsem kus jako prvni moje termopradlo (ac made in China, to tam je na cedulce) a citim se uz asi pet minut v nem u pocitace moc fajn. Tim, ze jsem v posteli, tak asi jako pyzamo OK, jak pise Petrun. Tesim se moc na kolo. Co na to mam oblict? Mam triko s dlouhym rukavem. Diky za radu!
Určitě se tam půjdu ve čtrtek podívat a osahat. Láká mě hodně ta cena, která je ale podezřele nízká.
Tuším že tak nějak za stejný prachy koupíš JITEX a tam máš jakoustakous jistotu.Používám ho někdy jako druhou vrstvu a nebo na normální nošení.Jinak Suzan,Senzor,Craft-osobně mně zklamala MOIRA-hned první věc a doslova prasklá vlákna po první vyjížďce.Reklamace 0.Proto jdu do jistoty.
Na Jitex jsou docela dobre ohlasy, takze bych se toho nebal. Samozrejme to Merino neni, ale za ty penize....
Jinak, proc ne Sensor? Ja si ho nemuzu vynachvalit... Moira me taky zklamala a myslim, ze trosku "zaspala" dobu.
Jinak tady je on-line obchod s Jitexem....myslim, ze ty ceny jsou zajimave a srovnatelne s neznamym pradlem v Tescu
http://www.jitex.cz/shop.php?id_kategorie=6&...
myslím že lepší ceny funkčního prádla jsou na www.cfp.cz