Co manželce k vánocům? Poradíte?
To co už dlouho chceš a nikdo ti to nechce koupit.
On se neptal na sebe, on se ptal pro manželku...
To je právě ono! Manželce dáš dárek a sobě uděláš radost.
Jo tak kdyby to bylo takhle, pak bych od taťky dostala další čtyřkolku nebo člun na dálkové ovládání - ale je fakt, že by mi to udělalo radost, protože bych věděla, že nebude zlobit a můžu zase v klidu vykmitnout :o)))
...a budeš mít dovoleno ťukat do klávesnice :o))
Jo vidíš, to mi připomíná, že si musím přát bezhlučnou klávesnici :o)))
Podsvícenou, abys v noci nerušila lampičkou ;-)))
hele, to zní dobře, ale my co píšem všema deseti aniž bychom se museli dívat na klávesy podsvícenou nepotřebujem :o)))
no tak dobře, kecám - s tím koukáním je to tak 50:50 :o)))
Nojo, já zapomněl ;-)
Tady máš inspiraci http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno...
Neznačková, další dělá např. Umax, ale taky cena je už trochu vyšší...
UMAX
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno...
Akorát, že všechny tyhle srandičky mají trochu jinak uspořádané klapky ;-) Ale na to si určitě rychle zvykneš...;-)
Teď mají snad v Penny nebo něčem takovém v akci podsvícenou klávesnici ;-) Prý snad za 299,-...
Kájo, kde jsi ??? ;-)))
Ha !!! Už to mám ;-) http://www.plus.cz/cmspublic/cs_CZ...
Ale je fakt, že já si jdu dneska pro zimní cykloboty a jestli budou OK, tak se budu snažit udat je taťkovi, aby mi je dal k Ježíškovi :o)))
Tak je dej tatkovi pod stromecek...urcite mu budou male a pak to bude naopak "Manželovi dáš dárek a sobě uděláš radost.":-)
hele já nevím, co jí zajímá a baví. Ta moje furt někde tancuje. Hodně orient, takže jsem jí koupil nějaký takový ty openízkovaný doplňky na to. Taky miluje šutry, takže jsem koupil náhrdelník, náramek a náušnice s ze šutrama. No a dohromady jsme si koupili takovou vyřezávanou dřevěbou sochu. Tím končím a nic dalšího kupovat nebudu. Ale vím třeba, že bych jí udělal radost kosmetikou od Weledy apod. Nevím, co by se líbilo tý tvojí :o(
Vopravdovej biker by tu sochu vyřezal motorovou pilou :-)))
Omyl, převodníkem... :o)))
Taky mě to napadlo, ale byla´s rychlejší:-))
To je možný. Já chtěl ale nějakou hezkou, víš? :o)))
Sice mě baví si vyřezávat, ale zatím jsem u lžíce. To už jsem zvád, na sochu nemám odavahu, ani talent.
Kdybys viděl, co občas někteří umělci zkoušejí nazvat uměním, pak mi socha lžíce nepřijde jako něco nemožného :o)))
Já taky rád vyřezávám. Přiznávám, že nic moc. To se někdy na jaře sejdem máš to ke mně na kole blízko. Směr Ondřejov.
Jestlis tu lžíci ale vyřezal motorovkou, tak jsi fakt dobrej :-)))
Kocoure, ok, rád přijímám pozvání :-)
Jasan tak se sjdem u Kocoura :o)) Bydlíme pár kilometů od sebe a na živou jsme se pokud vím neviděli :o))
Viděli, to víš že viděli :o)))
Taky mám za to, že jsme se už potkali a že se poznáme :-)
já už vím! Na srazu lehokol, že jo? Já už asi vím. Jenže tam vás přijelo spousta a já mám šíleně blbou paměť na jména :o(( Ale ksichtíky si pamatuju! Z těch co byli na srazu, jsem si zapamatoval jména jen u Rady a Wewe. Tak promiň :o(
Tak dej manželce na šaty-----ramínko.
Nebo ji nech k Ježíšku propíchnout uši s tím, že ji příští rok koupíš naušnice.
Tak to by jí mohl nechat letos píchnout jedno ucho, příští rok druhý, no a pak ty náušnice - jenže ta první dírka mezitím zaroste, takže zas by nechal píchnout jedno, a pak to druhý a pak... Pár let by s tím mohl vydržet :o)))
Ty jsi geniální, to mne nenapadlo. Což takhle piercing nebo jak se to píše. Taky dobrý co ?
Tys mě inspiroval, zkusím doma navrhnout, že by mi dala k Vánocům na další kérku! To je fakt dobrej nápad. D9kes Kocoure!!!!
Co si nechas vykerovat? Lehokolo? :) Nebo treba retez okolo ruky, nebo disk? :)
Rozhodně nic takovýho:o)) Mám vybraný takový Keltský vzory kolem kotníků a asi i na nárty. Popsat to nějak blíž nedokážu.
Wewe čekala, že si necháš vytetovat veverku
...v životní velikosti :o)))
Já nechci mát na těle barevné obrázky:o(
Ale jinak Wewe jestli bys chtěla mít na sobě wewerku tak pošli obrázek a já ti doporučím tatéra, kterej to udělá fakt dobře! Myslím, že by byl dobrej Béňa z UZI, ale třeba jestli by to bylo barevnější tak se mi taky líbí práce od Suuvy z Triba.
Co takhle zaplatit manželce skok padákem, nebo ten skok na laně - bunjee jumping. sakra jak se to píše???
Švestkoň pořád po baráku zavírá dveře, prý má rád uzavřené prostory. Pořád nám zhasíná světla a zatahuje rolety, prý ho ostré světlo štípe do očí. Tak mě napadlo, že zelená rakev bude ten pravý dárek k vánocům. Bude tam mít uzavřený prostot i přítmí a v zelené rakvi si přece nemůže připadat jako v hrobě, že ne? :-))))
:-)))) :-))))
Teda Švestko, že zrovna ty nebudeš vědět, že zhasínání je syndrom všech chlapů, to bych teda neřekla :o)))
A že si poradíš i bez rakve , tak na to vezmu jed :o)))
Na druhou stranu - s rakví by se ti na tandemu jezdilo setsakra blbě :o)))
Ale uznejte, děvčata, že rakev je originální dárek, ne?
A s rakví, nebo s mrtvolou, to už je šumafuk. :-)))
(P.S. Bože, prosím odpusť mi, vždyť ty víš, že to je legrácka, o jejíž naplnění rozhodně nestojím! Děkuji.
Tvoje jinak hodná Švestka.)
Švestko tak v pozdni hodinu se rouhat?Vanoce so prece o radosti a ne o rakvi.Kdyz tak mu kup rakvičky a šlehačku a u stromečku si na nich pochutnete.Štastne a vesele vanoce.
Pro Petra: promiň, nemám čas se přihlašovat, teď jsem to zapla a hned zase mizím. Strefil jsi se, ani nevíš jak, rakvičky se šlehačkou Švestkoň miluje, všude je chce, ale jen se šlehačkou kravskou, a tak neustále otravuje servírky přednáškou o šlehačce rostlinné a živočišné, z bombičky, ručně šlehané a pod. Jednou to číšník nevydržel a doporučil, aťsi příště raději zajede k sedlákovi a našlehá si doma ze sbírané smetany sám, že jí bude mít kravské kopec. Ale ty rakvičky nejsou špatný nápad, koupit mu 10 balení rakviček, 3 litry šlehačky a 3 kg čabajek, DĚKUJI ZA TYP !!!
A co bramborák?!? Měla bys přihodit ještě pytel brambor :o)))
Švestko, já bych to neriskovala. Znáš mužský, jak jsou nezištný, jak se o vše s náma chtějí podělit, každou zkušenost nám předat. Poskytne ti pohodlíčko tvého dárku, pak si náhodou vzpomene že ti slíbil uklidit nějakou těžkou krabici, tak to udělá a cokdyby nejlepší místo bylo právě na víku té rakve. Pak zatáhne rolety, zhasne o odejde zavřít očka do postýlky. Já bych to opravdu neriskovala.:))))))))))
Tak to dopadne, když se dá dohromady světloplachej se šeroslepou. U nás je to ale némlich to samý.:-))) A tu rakev už mám dávno a v tmavě zelený (5700).
Nech si do té rakve zavést internet. Budeš náš nákolácký dopisovatel ze záhrobí.
Miesto kytky do vázy urob jej to TRI RAZI.
Člověče, myslíš ty taky občas na něco jinýho :o)))
Kdo tady mluví o závisti?!? Sem tam je dobré si i odpočinout :o)))