Dámy a pánové, chtěl bych Vás upozornit, že pár kamenů, kde mi radka ještě nevykousala tu turistickou známku bude zejtra od desíti v toulavé kameři :-D
Na ČT1, doporučuji se dívat, hlavně radce!!!
Copak to my budeme,ale trochu úcty k dámě a příště s velkým RRRRRR :-o)))))
Já nad tim přemýšlel a ona to má v nicku s malym, tak sem to nechal.... :-D
Ale někdy se jí zeptej, nebo se podívej na zápisy ze Stráže! Pochopíš....
Teda zámek v Brandýse mne nepřekvapil, vedle něj jsem bydlela, ale přehlídnout takhle velký hraniční kámen to snad ani nejde.:))))
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/26.11.2006...
pro ty, co to nestihli :-D
Tak ty si nedáš pokoj :o)))
Ale stejně je ten můj levej mnohem krásnější a romantičtější :o)))
A můžete mě psát klidně s malym - vypadá to úhledněji :o)))
Přesto, že i na heslo Lanštejn vyhledávače (seznam.cz) nachází to správné místo, hrad se jmenuje Landštejn. Pak se nedivím, že ho někteří nenajdou.
Ale dyť já ho taky našla, akorát ostaní tvrdili, že je to jinde... furt...
Tak já tomu nerozumím. Tohle téma je je "pro Radku" už názvem, přitom tu má radka jen dva příspěvky. A v ostatních, které "nejsou pro Radku", si odpovídá i sama na sebe a zabírá tak dobrou polovinu místa na psaní :o)))
A jakej znáš Landštejn - ten pravej nebo ten levej :o)))
Radko i historici tvrdí, že když byl Levý Hradec, tak musel být i Pravý Hradec. Nikdo neví ale kde byl. Ty jsi to na Landštejně vyřešila a ještě jsi špatná, jo holt vděku se člověk nedočká.
No tak jako špatná se teda rozhodně necítím - špatní byli ti ostatní, co mi tvrdili, že Landštejn je někde ouplně jinde, než ho znám já :o)))
A dodneška mi jeho existenci marně dokazují :o)))
A nakonec- já vlastně doposud neviděla ani jeden - pokud teda nepočítám pohledy z dáli :o)))
Jen se nedej, radko, Landštejn je vpodstatě kousíček od Zlenický hlásky - určitě tam kolem brzo pojedem, tak si to hezky prohlídneme :-)))
Mám obavu, že mě nenapadá jediný slušný slovo :o))) Tak jdu radši pracovat...