Zitra bude docela slusne pocasi, nepojedeme se projet? Planuji tak 50 - 100 km, podle pocasi a nalady, spise neco lehciho. Prida se nekdo?
Keby to bolo naozaj zajtra, t.j.26.11. a kamo ?
Tak tohle se ti tedy fuckt povidlo :o)))
Ale já měla taky náročný večer a noc, dnešek jsem v podstatě prospala, takže zítra budu dělat matku od rodiny... Chjo...
Hezky si to uzij, i to ma jiste neco do sebe.
Ona tim chtela rict, ze bude zitra taky spat :))))
Hlavně se dívej v 10.00 na Toulavou kameru...
A plóoooč?!?
Co bude v toulavce? Nemame televizi, tak to nejak nesleduji...
http://www.ceskatelevize.cz/program/10091006409...:00-1.html
...sem si mohla myslet, ty plantážníku :o)))
Já dbám o pravdu, abys věděla, jak vypadaj ty tři šutry :-)
A jestli ses poprvé kvůli mě nepřihlila, tak to beru jako velkou čest...
Jezdil jsem dnes,zbloudil trochu v Posázaví, nakonec to dalo stovčičku, takže by to musel být jen velmi lehký bike :-) Taky bych měl mýt okna...
No, vidim to takto: Po pravem brehu Vltavy do Zbraslavi, pres most, V Cernosicich pres Berounku, v Radotine pivo, zpet do Phy, Prokopakem nahoru, adrenalinova cast pres Kosire, Brevnov, Liboc do Sarky, tam kolem dokola, spadnout k hospode u koupaliste, pivo, podel potoka dolu na horomerickou, Horomerice, Cerny Vul, Unetice, Tiche udoli, prevoz do Klecanek, pivo, kolem Vltavy do Troji a zpet do Prahy.
Xakru, móooc pěkně vymyšlené...
V kolik budete na koupališti - tam bych za vámi sfoukla, to by snad rodina rozdýchala :o)))
Nevim, je to dost kus a blbe to odhadnu bo neznam rychlost skupiny ani cas kdy vyjedu(eme) :-) Ale kdybychom ciste teoreticky vyrazeli kolem desate, tak cca v jednu bych tam svym tempem mohl byti i s tim pivem v Radotine :-) Kdybys chtela, mohu ti dat echo telefoooonem.
Yo, tak se tak nejak ozvi a já uvidím podle aktuální situace :o)))
OK, takze kdo chce, v deset u zeleznicniho mostu.
Ok, na které straně?
Joooo,copak Pražáci těm je tu hej,sakra copak u vás neprší jak tady a nebo jste tak zocelený,já se snad musím přestěhovat :-o(((.celý týden se klepu jak ratl jak se o víkendu svezu.mlha-nevadí,vítr-nevadí,ale v kombinaci s deštěm-na to už nemám letos nervy a taky už má člověk svůj věk:-o))),tak ať vám to vyjde-přeju ze srdce!!!
U zastávky tram. Výtoň.
Bud budu cekat u zbraslavskyho mostu nebo nepojedu, proste tam urcite necekejte.
Tož vám přeju pěkné počasí a snad někdy hooooj na kole.
To byl zase napad montovat se ted do kola :) Uplne nejlepsi idea vecera byla dat pod gripy olej :)) No aspon mam ted motorku :)) A rano pravdepodobne ani nevstanu :)
:))) A jakpak ti jde za plynem??:-))
No, tak ja dam dneska prednost domacim pracem...
Přijď k nám a já to za tebe sjedu :o)))
;-))))
Kdyby se to tady několikrát neřešilo, ale tohle...??? ;-)
No co :) vzala jsem to prvni co jsem mela po tlapicce :)
To už by byl o mnoho lepší myší likér ;-) Jen by to pak nesmělo zmoknout ;-)
No ono to nesmi zmoknout tak jako tak. Gripy jsou dost sjety a po politi vodou je to klouzacka.
A mysi liker tu nemam :( Jen griotku, brcalnik, tuzemaka (do griotky) a pivo. To jsou veci co moc nepiju, takze vydrzi (narozdil od likeru :))
Kdyby nam to Radka "nepokazila" tak to byla uzasna panska jizda - uz dlouho jsem si takhle nepokecal. Ale takhle zase wim nejnovejsi drby.... :-)
Jinak super, pocasi vyslo, cca 80 km to dalo.
Kdybych nemusela hodinu čekat na pánskou sekci, tak jsem si docela pěkně zajezdila. Ale zase bych se nepodělila o nejnovější drby :o)))
A protože jsem toho dneska víc vypila než najela, tak vám počet km neřeknu :o)))
Obě položky se pohybovaly v rovnováze :-)
Ra dko, Michale díky, zase jeden faajn den...
Pocet becheru vs pocet km? :)))
Trochu to tam zavirovaly rumy :-))
To by mohlo byt tak 0:80, ale kdyby jsi se zeptala na "gramu alkoholu": "pocet km", tak to bych tipl tak 1:1.. :-)
Ano, tak je to přeesně, poměr vychází z pravděpodobné kalkulace na základě úvahy o nejspíše možné spotřebě přiměřené jednotce v uvažovaném období upřesněný pomocí vzorce vycházejícího z konkrétní člověkojednotky na počet km při dané teplotě.
Líp bych to neřekla o)))
Když je inspirace.. Jaroslav Hašek si posílal posluhovačku třikrát denně se džbánem. Dle ověřených pramenů se jich tam vešlo kulatých třináct :-)
Tak becher nebyl ani jeden!!!!!!!
Za to ovocných čajů bylo 5 :o)))
No teda.. Ja te nepoznavam :)))
Taky po nich mám v břiše žáby nebo bůh ví, proč je mi těžko. Ty závěrečný svařáčky to přece být nemůžou :o)))
Jojo, je to tak, radko, těžko bejvá vždycky po čaji, proto já už taky čaj vpodstatě nepiju :-)))
Já to tušila :o)))
No ale fakt! Bez smailiků. Airlin má pravdu, čaj není na žaludek nic dobrýho a když si jich dáš tolik není se co divit, že je ti blbě. Já když se na vojně zkoušel zfetovat čajem, tak se to sice povedlo, ale jak mi po tom bylo blbě, to bylo hrozný :o(