Prosím, nepište mi ty obálčičky sem na web, mám totiž v práci blokovanou soukromou adresu, pod kterou jsem veden tady NaKole a nemohu je otevírat. V dohledné době se obrátím na redakci s prosbou o záměnu mé adresy za ofic služební, a pak to budu moct číst. Děkuji :-)
Ai...jestli myslis ty obalcicky tady vpravo dole u pratel, tak ty muzes normalne cist...
To by ale pak znamenalo, že žádný nedostává...
Hele, Ai, to musíš s někým vyzkoušet a navíc - nemáš ty náhodou bloklý příjem v nastavení - jestli nemáš nastaveno v příjmu "nikdy"?!?
Michal mě znejistěl, už jsem volal správce sítě, staví se u mě.
Ai...tvoje emailova adresa s obalkama tady na nakolakach nema zadnou souvislost. Kdyz tady na tu obalku kliknes, objevi se ti nove okno...neco jako soukromy chat.
Když kliknu na obálku, tak se mi objeví text, že to pro výkon práce nepotřebuju a jestli si myslím něco jinýho, tak ať to oznámím správci sítě. No a já si něco jinýho myslím :-)
Ahaaa...tak to pak jooo...spravce asi neco zakazal...se timchrani. To zalezi na nem, zda to povoli...
Třeba by pomohla obálčička, aby si správce myslel to co ty.
jojo...neni obalka, jako obalka...:-)
Prosím, znovu opakuji - nepište mi obálčičky, nemůžu je otevírat - a stále přicházejí. Když tak SMS na 721 781 857. Děkuji :-)