To byl Kostka, jestli myslíš, jak tam měl ty super kolobrndy, všichni sme je zkusili :-)
http://www.kolobka.cz/index.html
Má to tam na fotkách....
Dokonce jsem o tý koloběžce začal přemýšlet..
Tak to je ono, díky.
Tak to má Ježíšek u Kukynů vyřešeno, což :o)))
Ale ty koloběžky, za 5 tisíc, mo luxusní koloběžka... jééé
Vřešono má. Přijde mi to jako dobrá věc, pro začínajícího jezdce na kole. Žádné boční kolečka, držení rovnováhy...
Já jí snad začnu závidět... :o)))
Třeba Ti ho někdy půjčí.
Neříkej, že to má nosnost na matky od rodin?!?
Já bych to tipovala tak maximálně do 50 kg...
Nosnost do 120 kg, viz Kostkovi stránky
Počkej, počkej, my ale mluvíme o té dětské :o)))
Dospělácká je jasná...
promin muj subjektivni nazor je tento:
remeslne ok ale mit zavodni kolobku s deskou vysoko jako kostka mi pripada mimo, myslim ze mibo to ma lepe zvladnute, apropo nemam ani jednu jen sme na tom s pritelkou dosti radili na sportlifu a doma mame homebuilda 20/12 s deskou dost low coz se rovna lepsi efektivite prenosu sily a mensi unave, asi tak
Jo, na to sem taky koukal, ale zase v poslední době sou ty silnice u nás děravější a děravější, nějak se nám přemnožily kamiony!!!
A já se sem tak styděla napsat, že bych tu sport. kolobrndu navzdory věku tak ráda! Na sport lifu jsem ojela všechny typy u obou firem - zadržela mne jen ta cena. Až budete vědět o někom, kdo by se chtěl starší zbavit, brala bych ji, i když jsem svou poslední dostala, když mi byly dva roky...
Ovšem mám alibi (důvod) - prohánění psa.
Ty kolbky Mibo se vyrábějí u nás v Rožnově.Mají tady i svou prodejnu.Ceny neznám neb se koloběhu nevěnuji, ale pokud máš zájem tak se ti tam můžu zeptat. Chodím kolem každý den z práce.Mohlo by to tam být levnější než u překupníků.
Co má kolobka společného s věkem? Naše poslední šlapadlo může být klidně tříkolka (Loped) a ještě možná budeme rádi. Jo tahle firma taky vyrábí docela zajímavou kolobku i když ne zrovna pro fundamentalisty, spíš turisty.
http://www.loped.cz/kolobezka-pro-dospele-111.html
Ta MIBO je myslím lepší (i když dražší). Je lehčí, jeden typ je také skládací, také se k ní dá dokoupit sedlo a má níž položené stupátko, což má za důsledek to, že se míň "nadřeš"(noha na stupátku se nemusí tolik pokrčit při odrazu)...
Vidím, že mne chápete, bohužel, ještě splácím kolo. Koloběžka pro mne (turistická) by byla asi tak za 5000, ta masherská za mnohem víc. Ale napřed bych si ji měla někde půjčit a vyzkoušet. Našla jsem si půjčovny, bohužel, jsou většinou v turistických oblastech, takže snad někde na dovolené. Máte někdo zkušenosti s jízdou? A přiznejte se, baví vás to dlouhodobě?
JardaŠveskajda letos jezdí kolobrndu, ale už jsem ho tu dlouho neviděla.
A že na ní teda válí, to se mu musí nechat...
Ta pro pejskaře a turistická jsou dost rozdílný.Hlavně světlá výška.Na sedačku zapomeň.Sedneš si akorát při ROVNÝM sjezdu a na místě.Pejskaři jezdí na vysokých.Terén je prostě hrbatej a když tě táhne hafan tak je mu jedno jestli je tam kořen nebo díra.Mám dvě 20/20 jako jezděj Plzeňáci a tu 26/20Obě jsou nízký.Můžu půjčit.
To abych časem vyrazil do Kralup na test krásných koloběžek. Škoda, že tam po tom našem potoce nedopluju, ale musim přes kopečky na kole :-(
To máš tak velký ponor? Vždyť StředokRiver končí v Kralupech! :-)
Já bych se taky připojila. Můžu půjčit tu moji na porovnání... :o)) Já ji mám jako "městské vozítko"--v případě potřeby s ní lezu i do tramvaje. :o))
Ta tramvaj je báječná. Vzhledem k tomu, že bydlím ve středu města a proběhnout pořádně psa musím kus za město, uvažovala jsem, jak se s kolobrndou cestuje - tj. vlak, autobus, tramvaj. V jedné ruce psa, v druhé kolobrndu, no nekup to. A to se nedá zvednout za "štanglu"...
Vůbec mne nenapadlo, že ta masherská se tak, kromě extra odolného materiálu, liší. Zdála se mi ale hrozně dlouhá. Mých 160 cm odrazím i na polovině.
Se starým psem už to neřeším, ale v únoru čekám štěně, takže budu mít o pohyb postaráno a dost dlouho na kolo nesednu.
Není tu nějaký koloběžkář z Olomouce?
Přestože je Rožnov v koloběhu dost známý a pořádají se tu i mezinárodní závody, tak já na kolobce nejezdím. Nebaví mě to.Koloběžku jsem měl ale pak jsem ji někomu dal.Kolo mi připadá mnohem lepší a univerzálnější.