Drazí nakoláci, chtěl bych Vás upozornit, že Radka i CKP13 jsou vyfoceni v cykloturistice! Pro méně všímavé jsou na straně 13 (pro Honzu příznačné) na hromadné fotce z Pražského hradu, žlutá helma, Honza je vidět líp.
To jen, abyste věděli, že Raduše je fakt všude!!! Skoro jako ty veverky...
Taky sem jí to slíbil...
Hele, já si kvůli tomu poprvé v životě tu Cykloturistiku i koupila - ani se neptej, co se na tvou hlavu sneslo při zjištění, že jsem dala 50,-- Kč za vyfocený loket :o)))
Raduš, máš zase krásný cyklistický měsíčník, plný zajímavých informací...
A teď by mě měli teprve mít v cykloturistice rádi, to je asi za toho Křemečka...
Nemám - okoukla jsem svůj lokýtek a věnovala jsem ji strejdovi Liborovi :o))) Ovšem mezi tím jsem ji ještě málem zapomněla na Hlaváku :o)))
NaKoláci pronikají do Cykloturistiky!
Nejen Radka a ckp 13, ale i Jirka a další leháci (též foto) se dostali na stránky cyklistického TOP časopisu!
( strana 13)
:-)
Hned posilam domu mail, at mi cykloturistiku koupej....to musim videt:-)
Nejvic me rozesmala ta poznamka s CKP13 a strankou...ten kluk si to umi zaridit:-) Propagace na maximum:-)
Ten je taky všude ..
Raduse je sikovny devce, ale 50 Kc za jeji lokytek nedam. :-)
Fuckt vyhozený prachy a navíc, dyť bys mě tam ani nenašel :o)))
Mimochodem, to chceš říct, že tě chlapci opravdu nenechali kouknout?!? Takový byli?!? Teda že se nestydí, kamarádi...
Ktery chlapci? on to nekdo mel v plzni?
Moje nervy, dyť jsem to v sobotu ráno nesla strejdovi Liborovi, že jsem si to koupila, koukla jsem se na svůj loket a dál je mi to k ničemu... Ještě jsme se o tom mezi dveřma bavili a myslela jsem, že ti to kluci ukážou...
Ale jestli chceš, já ti svůj loket ukážu při další příležitosti a zadarmo :o)))
strejda Libor me zklamal...loket sem mozna i videl, ale jiny, zajimavejsi veci bohuzel ne....
Tak si příště řekni, že jsi to ty, tak budeš mít možnost vidět ho na živo :o)))
Prodám Cykloturistiku s radčiným loktem, cena 70,- Kč. Popřípadě ofocenou stránku č. 13 za 30,-. Skutečně vážným zájemcům zařídím i modelčin podpis :-))).
Tak ty na mě na jedný straně šetříš a teď chceš na mě ještě vydělávat?!?
No to se mi snad jenom zdá...
Nekupujte Říčanské napodobeniny Cykloturistiky (ani kopie pořízené bez svolení vydavatele) !!! 8-)
Koupím za 61 ,- ale musí tam být Radky osobní věnování a podpis.....jinak nemám zájem :-)
Tak jedině když si přijedeš osobně, budeš mít jistotu, že je podpis pravý :o)))
jestliže k pozvání připojíš i dobrou kávu a ještě lepší koláč.....řekni kdy :-)))
Koukni se do mého kalendáříku a vyber si :o)))
A mě stačí, že vím, kam na dobrou kávu i s koláčem jít :o)))
Děkuji za upozornění. Toto číslo Cykloturistiky se stane navěky nedílnou součástí kroniky Cyklistického klubu Pátek 13. a je dalším krokem k šíření nehynoucí slávy klubu do všech částí světa a přilehlého vesmíru :o))))
Ještě, že jsem vedle tebe vyfocená já, protože to u mnohých členů klubu snižuje hodnotu tohoto artefaktu :o)))
Mimochodem, kdyby byl zájem, s radostí podepíšu, ale aby to s některými předčasně nešlehlo :o)))
Podepíšeme si to navzájem, jo?
Ale no tak yo... :o)))
Myslíš, že by to Otik vyvěsil na hřišti :o))) O jednom čestném místě proti oknu bych věděla :o)))
Zkusím to s ním domluvit. Jen jestli je to dostatečně reprezentativní místo. Vedle nějakýho šudlala ze Sparty bych viset nechtěl!!! :o)
No, mě jde spíše o to, komu bych neustále visela na očích :o)))
Na tomto místě pouze chlapům :o))))))))
No tak tolik poživačná a domýšlívá zase nejsem - já měla na mysli jen Bolínka :o)))
Aha, tak to jo. Já jen že naproti oknu jsou pánské záchodky... :o))
Co povídáš, brebto... Navíc myslím ten váš koutek...
Tak abyste věděli, o co nepřijdete, když si Cykloturistiku nekoupíte :o)))
http://www.vrstevnice.com/leho.jpg
Kdo mě a Honzu najde, ten sice půl království nedostane, ale na druhou stranu ani žádného z nás nemusí pojmout za chotě :o)))
Jo ale můžete nám poslat těch ušetřených padesát kaček, my je propijem na vaše zdraví :o)))
Ani po velkém zvětšení jsem se nepoznal :o(( Kdybych nevěděl kde stojím, tak jsem byl bez šance, přestože jsme hodně v popředí. Budu se muset kouknout do časopisu, jestli tam fotka nebude kvalitnější.
tak to vypadá na nutnost brýlí, protože jste oba k poznání na první pohled, radčin loket a tvoje horní polovina těla jsou nezaměnitelné :)
Jsem na semináři a mám tady mizernej monitor. Když jsem si zvětšil obrázek na Radčiným webu, tak jsem dostal jen barevné skvrny. Odpoledne si koupím časopis... :o)
To víš, skenovala jsem jen ofocenou kopii - kolega se raději sychroval, abych mu časák nezabavila, harpagon jeden :o)))
Tak já přidám fotku, kde je Radka skoro celá (poslední zprava).
http://www.lehokolo.com/img/zluta-vlna/gk8s9106...
A hele, moje druhá polovina těla :o)))
Teda puzzle ze mě ještě nikdy nebylo :o)))
A nojo, kus Radky jsem taky našel, ale našel jsem sebe! a spoooooustu dalších :o)) Už vím, proč mi Kocour psal, ať si koupím cykloturistiku, že mě bude zajímat :o)) Jenže v Říčanech jí nikde neměli, ale už jsem pověřil přítelkyni, aby jí koupila v Praze. To budu ukazovat za X let vnoučátkům :o))
Docela by mne zajímalo, jak mohlo 67 ležatých cyklistů přijet na více než 70 lehokolech ;-)
To jste tam měli i výstavu...? ;-)
No počkej, to se ale týká celého srazu, ne spanilé jízdy do Prahy. Někteří totiž sebou opravdu přivezli více strojů než jen jeden. Všechny pohromadě ale byly k vidění jen v Chrustenicích :o)))