ahoj,
nez zacnu objizdet obchody a hledat naslepo - nevite kdo v brne prodava znacku 4ever? tim nemyslim toho distributora v zidlochovicich, proste nejaky cyklosport v brne. dekuju moc za pripadne rady
Zadej si to do prohlížeče, on tě navede ... :-)
googlim to uz druhy den - moc nevede... najde vsechno mozne, snad cele cechy, ale NIC, proste Brno nic... (no, jeden shop, ktery ma stranky aktualizovane asi pred rokem)
Mě to ukázalo jen (a pouze) toho prodejce v Židlochovicích ...
A vlastně: Proč zrovna 4ever? Nebylo by lepší zajít do velké prodejny a vybírat podle vzájemných sympatií :-) ? Třeba u Šírera ťa nechají i svézt a řemeslu oni rozuměj´ ...
tam už sem byl, chtěl sem author reflex, pak sem videl na netu zenitha za 12790 (vyprodano v cele CR, volal sem fakt snad vsude, nemaji,nebo ne ram 22), pak sem zacal lovit dal, mam v oku: Kellys Exquisite a 4ever Compact. Oboji se na netu ted prodava docela hodne levne. U kellys me znervoznuje ta vidlice, u Compacta zatim nic (teda krome toho ze je to ram 21, a ze mi kamos sepsul Deore Dual Control)... ostatni kola me designove nechytla, libi se mi vetsinou vsechno rocnik 2005 nebo 2007, ale 2006 je fakt designove zadrbany... a ja to kolo tak chci :(
Ahoj,pokud budeš mít zájem o 4evera,mě kontaktuj.Mám na starost maloobchodní vzorkovnu-prodejnu této značky spadající přimo pod fabriku.Mohu ti dodavatele - prodejce zajistit,případně domluvit možnost přímo přez nás.
V jarním Cykloservisu jsem objevil zopár dalších prodejen. Tu jsou : Pálavské nám. 13; Vondrákova;
Blansko je na tebe už asi dost daleko, viď?
dik moc lidi, dnes je nedele a zitra to chci vsechno resit, takze dobra zprava kde hledat, proste za ty prachy co se ho sehnal na netu je to brouk v hlave... zatim diky vsem, zkusim prozkoumat brnenske cyklosporty :)