Většině z nás prošlo rukama větší množství kol. Na některá vzpomínáme rádi, jiná nechceme ani vidět. Já například nedám dopustit na staré Favority, silničku Olpran Tony (opradu výtečný stroj). Lituji koupě MTB Author Mystic - nepohodlí, stálé problémy s přesmykačem atd. Jak je to u Vás ?
author classic. mal som ho dva roky v znameni nepohodlia a par problemov. keby som vedel kto ho ukradol tak mu napisem dakovny dopis.
"Pořádné" kola jsem měl zatím jen 2.
A hned to první mne zklamalo tím, jak se úplně klidně, bez hlesu, nechalo jednou v noci ukrást z balkonu ;-)))
No, ale jinak jak jsem kolům tenkrát vůbec nerozuměl, v krámě mi také neporadili (a NaKole jsem ještě neznal...), tak bylo na mne už moc velké a jízda na něm byla taková divná. Takže je vlastně dobře, že se nechalo ukrást ;-)))
Mě zatím nezklamalo žádné - ať mi bylo velké nebo malé, ať mi bylo ukradeno nebo jsem ho prodala sama, ať to byla Ukrajina nebo GT, každé kolo pro mne bylo obrovskou školou a zkušenosti od všech úročím do dnes :o)))
Ukrajina. Ne proto, že mě v desti letech nesčíslněkrát hodila na zem a odřela do krve, ale že se jí nelíbilo najíždění na obrubníky a bránila se prasklým rámem.
Takže Ukrajinu určitě nekupuj.
Naaahodou... ukrajina... takovou mit, tak si chrochtlam blahem.... http://bike-forum.cz/img/upload/forum/457637.jpg
PS: pan je sprymar... pry je to orbea
To je přece vyfoceno v Třeboni na náměstí!! To sou mi věci......:-))
Mě teda vydržela všechno. Kradl jsem jí mámě a když jsme hráli blokovanou, tak byla nepřekonatelná! A nikdy se mi na ní nepovedlo udělat osmičku nebo tak něco. Akorát teda vážila víc než já a jezdilo se na ní hůř z toho důvodu, že jsem ze sedla nedošáhle na šlapky, ale to čas vyřešil :o))
Tak na Ukrajinu nedám dopustit - stála mě kdysi 550,- Kč a všichni kluci mi ji záviděli, protože to bylo jediný kolo, na kterém se daly sjet schody :o)))
Já jsem zklamal své kolo! Když mi zhaslo světlo při sjezdu, měl jsem pěknou bouračku v 50kmh, která skončila v nemocnici, sešitím a několika týdnů nehybnosti pro mně a zklamáním pro mé kolo. Zklamal jsem ho, moje kolečko, zlomil jsem mu nohu a páteř a teď je chudák ve věčném důchodu, na doživotí.
Reta s osazením Sachs (r. 1994), to byla tragedie. Ani náhradní díly jsem si z ní nenechal.
Nejvíc mi zklamalo kolo Sachs US cycles. Pořád se tam něco sypalo a nešlo vůbec seřídit. Nedám dopustit na Favority, jen to středové složení mohlo být kvalitnější.