Mas strom odpovedi>
bla-
-bla
-blabla
-neblabla
-alebla
-okabla
-bla
No a aby to nebylo donekonecna (stranka by pak byla silene siroka), tak je to omezene...
No ja to mel posunute jako ten strom...jenze on si to parchant srovnal pod sebe.
No a aby tenhle strom nerostl prilis do sirky, je to omezene....pak ti to hodi tu hlasku
Voni kecaj, nevěř jim.. Prostě jsi hloubku myšlenky dotáhl až k úrovni rovnající se stanovenému limitu. A jako prémii získáváš možnost založení nového tématu. :')
Tak to slyším porpvé, že hloubka myšleny má stanovený limit. Prosímtě, Žofko, v jakých měrných jednotkách se měří hloubka myšlenky? Já abych si mohla v klidu své počítačové komůrky vypočítat hloubku těch nejlepších, jen tak mi neunikne jejich kvalita! :-)))
jednotkou je právě počet vnoření ve stromu diskuse
Ale tahle jedntoka přeci není v soustavě SI, kam bychom to došli, kdybychom nepoužívali SI :))
Na konec stromu... :o)))
Jenže na konci stromu se snadno zlomí větev... Tím pádem se dostaneme do ještě větší hloubky :)
To není pravda. Spadneš do míst odkud si začal lézt. Když seš tvrdý chlap, tak začneš lézt znova. Pokud ten pád nepřežiješ tak nemusíš nic řešit.
Hmm, já už vím, čím to je. Je tu málo zeleně, tak nás admini nutí čas od času zasadit nějaký ten další strom.
Já myslel, že to znáš. Zasaď strom, postav dům.....
Nojo vlastně. Dojeli. A možná dál, třeba taková jedna míle je delší než jeden kilometr.
Nevíte někdo, jestli se může námořní míle ujít nebo ujet? Nebo se musí uplavat?
To záleží na tom, kde si ni naměříš :o)))
Třeba by stačilo jen x-krát přeplavat vanu :o)))
Táta s mámou v redakci zjistili, že počet jejich dětiček se rozrůstá. A ty dětičky jsou plny zajímavých a hlubokých myšlenek. Jelikož to jsou slušně vychované dětičky,tak si ty myšlenky nechtějí nechat pro sebe jsou ochotni se o ně podělit s ostatními. Táta s mámou chtějí abychom si stále rzšiřovali obzory, a tak nám téma ukončí a doporučí založit si nové, kde se můžeme opět vyjádřit a vyřádit dosytosti. Hlavně aby nám neomezili počet slov.:-)))
Teda, to by byl hustej trest, kdyby nám omezili třeba počet slov do příspěvku nebo počet řádků :o)))
Tebe by nepotrestali,píšek krátce a vtipně. Ale co já . Já si dycinky říkám buď stručnej a vtipnej. Ani jedno mi nejde.
No tak to děkuji za pochvalu :o))) Ale ty se čteš taky moc pěkně :o)))
Jéé, tady se rozdávají pochvaly. Jí ci taky jednu :) A nebude se rozdávat jěště něco? Teď, když jsou skoro ty Vánoce...:o)
Pochvala neublíží - taky tě čtu ráda :o)))
A nechtěj hned všechno, mušíme si také nechat něco na příště :o)))
Kup na Vánoce něco hezkého manželce a dětem a budeš pochválen. Největší odměnou ti bude pohled na šťastné obličejíčky tvých dítek.
Žena říká, že když má mě, tak už nic jiného nepotřebuje :)
Tak hlavně aby jí to děvence vydrželo :o)))
Jinak ti ale můžu důvěrně sdělit, že ve slovníku ženy to znamená, že v koutku duše po čemsi touží, ale asi to bude finančně nákladnější...
No, ledaže by nemyslela "nic jiného" ale "nikoho jiného". To by pak bylo teprve drahé...
Ježíši, tys to zašmodrchal... To nerozmotáš ani do Ježíška :o)))
Sakra ta Radka je vždy rychlejší. Ona má na psaní deset prstů a já holt jenom dvě tlapky a shift si musím přidržovat ocáskem.
Omyl, teď jen 5 - obědvám :o)))
Tak už tak brzo? Já už měl taky hlad, jsem zvědav, jak tu do večera vydržím...
No tak dobře, o jedenácté svačím, ale protože dneska mizím už v půl druhý a tudíž nestíhám obídek ve dvě, povolila jsem si rizoto už teď :o)))
Odpoledne to vidím na rychlý jabko a na jídlo bude zase klid až večer v jídelňáčku cestou do Plzně :o)))
Nikdy by mě to nenapadlo, ale když o tom přemýšlím a snažím si to převést do realného světa, tak je to docela dobrý nápad.
Zkuste si to představit v reálném životě, pokud se úrovně používají správně, pak založení nové úrovně znamená, že reaguji na předchozí příspěvěk, ale už to má více vazbu
k předchozímu příspěvku, než k hlavnímu tématu...
Kolik, že těch úrovní stromu je potřeba, než to hodí tuhle hlášku?
Třeba http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=3663 už je úplně vyčerpaný. Podle toho, jak se to počítá (krajníci), 10-12.