uvolnili se mi ritka a nevim jak je utahnout, nemeli byste radu nejakou radu jak? jsem v cizi zemi a kolo je pro me hlavni dopravni prostredek :(
Jde o RIDITKA?
Řídítka spočívají v představci a jsou tam čtyřmi šrouby sevřená, obvykle, je ale možné, že máš jiné řešení.
Pak řídítka nastav do správné polohy, prostředek na představec, správně natočené brzd. páčky, ne moc dolů a začni utahovat postupně ty čtyři šrouby. Utahuj tak, že každý šroub utáhneš přibližně stejnou silou )ne největší možnou) a pak znovu přitáhni. Při utažení jednoho ostatní trochu povolí.
Nerikej, ze v tom meste nejsou zadni chlapi?!?
to se zenskej tezko vysvetluje. popis presne, kde je to povoleny a co to dela?
jinak - napis v jaky cizine jsi a pan hrabe te prijede navstivit :o)))
ta zenska zatracena mne snad neda pokoj! asi ji budu muset dat lekci :-)
bu, bu, bu :o)))
a neodbočuj od závažného tématu :o)))
vodbocujes ty, ja se slecne (nebo mlade pani) snazim pomoct a ty me jednani, mou snahu znevazujes. Jsem tady teprve par dni, ale kdyz si uvedomim, co si tady museli ostatni panove protrpet, uprimne je lituju.:-)
Víš jak dlouho se ženám říká mladá paní?
Dokud slyšej.
Moc si s tím nezahrávej, jde o zdraví. Záleží na tom, jakou máš vidlici (ahead či se závitem) a co máš uvolněný. Doporučoval bych rozhodně pomoc odborníka nebo někoho zkušeného. Na řidítka se musíš spolehnout. A kdo ví, co všechno tam máš ještě uvolněný.